Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ο Μιχάλης Μαλαβάζος επισκέπτεται την Καρίτσα και γιορτάζει την πολιτιστική μας κληρονομιά

«Μια υπενθύμιση πόσο σημαντική είναι η σύνδεση με τις ρίζες μας!»

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Μαλαβάζος, μαζί με τη σύζυγό του Ασπασία και την κόρη τους Βικτώρια, φρόντισαν να επισκεφθούν και το πατρογονικό μας χωριό, την Καρίτσα. 

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Καριτσιωτών της Νότιας Αυστραλίας, η επίσκεψή του Μιχάλη αποτελεί μια γιορτή της πολιτιστικής κληρονομιάς και της οικογενειακής σύνδεσης.

Ο Μιχάλης, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αυστραλία, απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής του στην Καρίτσα. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια χαλαρή βραδιά με φαγητό, ποτό και τους ζωντανούς ήχους του κλαρίνου στην Καρίτσα!» δήλωσε ο Μιχάλης, εκφράζοντας την αγάπη του για το χωριό.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Μιχάλης αποτυπώνουν τη ζεστασιά και το πνεύμα της επίσκεψής του. Μέσα από αυτές, αποδεικνύεται η έντονη σύνδεση που έχει με τo χωριό και την παράδοση. Αυτή η επίσκεψη δεν είναι απλά μια ταξιδιωτική περιπέτεια, αλλά μια γιορτή της κληρονομιάς, της οικογένειας και της κοινότητας, που ενώνει τους ανθρώπους και αναδεικνύει τη σημασία των ριζών μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: