Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Η Δήμητρα - Νεφέλη Σκεύη Προσθέτει Ένα Ακόμα Επίτευγμα στις Σπουδές της

«Ως απόγονος της Καρίτσας, η Νεφέλη μας γεμίζει υπερηφάνεια με τις επιτυχίες της.»

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια μαθαίνουμε για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης από το Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στη Δήμητρα - Νεφέλη Σκεύη. Η Δήμητρα - Νεφέλη ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών στο «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Διακυβέρνηση», με ειδίκευση στο «Ευρωπαϊκό Ποινικό Δίκαιο και Πολιτική», αποσπώντας τον βαθμό «Λίαν Καλώς».

Η νεαρή νομικός είναι εγγονή της αείμνηστης Στρατηγούλας Κατσάμπη από την Καρίτσα, και κόρη του Σωτήρη Σκεύη από το Μαρί Κυνουρίας και της Κατερίνας Καραμπάτσου από τη Λιβαδειά Βοιωτίας. Η Νεφέλη, όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι, γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα.

Η διάκρισή της αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς της κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Ως απόγονος του χωριού μας, η Νεφέλη μας γεμίζει περηφάνια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία μας. Η επιτυχία της δείχνει πως η προσπάθεια, η επιμονή και η αγάπη για τη μάθηση είναι τα κλειδιά για την επίτευξη των στόχων

Ολόκληρο το χωριό συγχαίρει θερμά τη Νεφέλη και της εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική της πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: