Ο καιρός στο χωριό μας

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Αλεξάνδρα και Χρήστος: Ουράνιος Δεσμός Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας

Έρωτας και ευτυχια που συνδέει 
τη Θεσσαλονίκη, 
την Αθήνα, 
την Αρχαία Κόρινθο, 
και την Καρίτσα

Στο όνομα του Έρωτα και της Ευτυχίας, με χαρά ανακοινώνουμε το γάμο της Αλεξάνδρας Μαρίνη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Χρήστο Καραογλάνη.

Η Αλεξάνδρα είναι κόρη του Φώτη Μαρίνη και της Μεταξίας Χαγιά, από την Αθήνα, με ρίζες στην Αρχαία Κόρινθο και την Καρίτσα αντίστοιχα. Ο Χρήστος είναι γιος της Ευθυμίας Σαρηπούλου και του αείμνηστου Χαράλαμπου Καραογλάνη, από τη Θεσσαλονίκη.

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Πανμεγίστων Ταξιαρχών στο πανέμορφο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα, στις 7 Οκτωβρίου 2023, με την εκλεκτή κουμπάρα, την Άννα Μαρία Κεντρωτά, φίλη της νύφης από τα σχολικά τους χρόνια.

Η όμορφη τελετή συνοδεύτηκε από μια λαμπερή δεξίωση στο εξαιρετικό κτήμα Domaine Karras στην γραφική Κερατέα, μια εκδήλωση που αντικατοπτρίζει τον έρωτα και την απόλυτη ευτυχία του νεανικού ζευγαριού.

Το νεονύμφιο ζευγάρι θα συνεχίσει τη κοινή ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όπου και οι δύο έχουν ήδη ζήσει τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια.

Ευχόμαστε ο γάμος τους να είναι γεμάτος αγάπη, χαρά και ευτυχία. Με τις ευλογίες όλου του χωριού, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην Αλεξάνδρα και το Χρήστο για ένα μακρόβιο και ευτυχισμένο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: