Ο καιρός στο χωριό μας

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Περηφάνια για την Αναστασία μας: Σημαιοφόρος 28ης Οκτωβρίου στη Σπάρτη

Βαθιά αίσθηση υπερηφάνειας και χαράς στην Καρίτσα!

Σήμερα, όλο το χωριό μας παίρνει μια ανάσα από το λιομάζωμα να χαρεί το εξαιρετικό επίτευγμα της 14χρονης Αναστασίας Χαντζή, κόρης του Λεωνίδα Χαντζή και της Αλεξάνδρας Κατσάμπη. 

Η Αναστασία επιλέχτηκε ως σημαιοφόρος στη χθεσινή ετήσια παρέλαση των μαθητών στη Σπάρτη, κερδίζοντας αυτό το τιμητικό αξίωμα ως η καλύτερη μαθήτρια στο σχολείο της.

Στην Καρίτσα, η είδηση για την επιλογή της Αναστασίας έφερε βαθιά αίσθηση υπερηφάνειας και χαράς. Όλοι γνωρίζουμε την αγάπη, την αφοσίωση και την υποστήριξη που προσφέρει η μητέρα της η Αλεξάνδρα και η οικογένειά της στο χωριό. Η Αναστασία από τόσο δα μικρό κοριτσάκι έρχεται τακτικά στη γιαγιά στην Καρίτσα και είναι ένα από τα παιδιά του χωριού.

Η επιλογή της Αναστασίας ως σημαιοφόρου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι ένα σημαντικό γεγονός για το χωριό μας, καθώς μας υπενθυμίζει την αξία της εκπαίδευσης και την αξιοπρέπεια των χωριανών μας. Συγχαρητήρια στην Αναστασία για αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα, και ευχόμαστε να συνεχίσει να λάμπει στον δρόμο της εκπαίδευσης και της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: