Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Ιωάννης Αντωνίου του Ανδρέα (1944-2024)

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συγχωριανού, Γιάννη Αντωνίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Γεννημένος στην Καρίτσα στις 10 Δεκεμβρίου 1944, αλλά πολλά χρόνια μόνιμος κάτοικος της Γράμμουσας, όπου παντρεύτηκε και μεγάλωσε την οικογένειά του, αυτός ο ήρεμος άνθρωπος άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην οικογένειά του και στον κύκλο των φίλων του. Ο Γιάννης ήταν αφοσιωμένος σύζυγος της αείμνηστης Μαρίας και αγαπημένος πατέρας και πεθερός του Ανδρέα και της Ελένης, της Κατερίνας και του Γιώργου, καθώς και της Παγώνας και του Χαράλαμπου. Ήταν επίσης λατρευτός παππούς των Γιάννη, Παναγιώτας, Μαρίας, Δημήτρη και Βασιλικής. Και πολυαγαπημένος αδελφός του Αργύρη και της οικογένειάς του στην Αδελαΐδα, Αυστραλίας. Η αφοσίωσή του στην οικογένειά του ήταν εμφανής σε κάθε του πράξη και λέξη.

Με προσοχή και αγάπη, δημιούργησε μια ζωή γεμάτη αγάπη και κατανόηση.
Η απώλειά του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στις καρδιές όσων τον αγαπούσαν, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τις αναμνήσεις και τις στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και παρηγοριά στους δικούς του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Δείτε τον οικογενειακό κλάδο του αείμνηστου στα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα.

Τα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα έρχονται υπό την αιγίδα του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας», καθώς και της Κοινότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας «Καρίτσα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: