Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Το Πρωτοχρονιάτικό μας Δώρο: Η Καρίτσα Όπως την Βλέπουν Μόνο οι Αετοί

«Μια μαγική παρουσίαση της Καρίτσας.
Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.»

Ένα υπέροχο πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους Καριτσιώτες σε όλο τον κόσμο! Μοναδικό μπουκέτο εικόνων με τα πιο ζωηρά χρώματα, εκθλιπτική ομορφιά και εντυπωσιακή αριστεία, που αποτυπώνει το χωριό μας στην αγκαλιά του Πάρνωνα, όπως ποτέ άλλοτε.

Σε αυτήν την ολοκαίνουργια συλλογή, ένα βίντεο και 13 εξαιρετικές φωτογραφίες, παρουσιάζεται η Καρίτσα μπροστά μας με τρόπο που μας κόβει την ανάσα. Ο φωτογράφος, Παντελής Γεωργοστάθης από την Αθήνα αλλά με ρίζες στο γειτονικό Αλεποχώρι, καταφέρνει να αποτυπώσει τη μαγεία της Καρίτσας με έναν μοναδικό τρόπο.

Αυτές οι εικόνες είναι σπάνιες και αναδεικνύουν την ομορφιά του χωριού μας με έναν τρόπο που λίγοι έχουν ζήσει. Από την ατέλειωτη ομορφιά των βουνών που το περιβάλλουν έως τα γραφικά σπίτια που ξεχωρίζουν, κάθε λεπτομέρεια προσφέρει μια γνώση από την καρδιά του τόπου μας. Επιπλέον, λόγω της υψηλότερης ανάλυσης, μπορεί κανείς να μεγεθύνει τις εικόνες και να εστιάσει σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και μυστικά σε κάθε κρυμμένη γωνιά του χωριού.

Ο φωτοβιντεογράφος και κοντοχωριανός μας μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δούμε την Καρίτσα από εντελώς διαφορετικές και μοναδικές οπτικές γωνίες. Αυτές οι εικόνες είναι το πιο γενναιόδωρο δώρο προς το χωριό μας, αποτυπώνοντας την αυθεντική ομορφιά του.

Λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτές τις φωτογραφίες. Είναι πανοραμικές φωτογραφίες που ανοίγουν μπροστά μας εικόνες που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο μόνο των αετών που πετούν πάνω από το χωριό εδώ και αιώνες, από τότε που η Καρίτσα γίνηκε Καρίτσα.

Αυτές οι εκπληκτικές εικόνες, τραβηγμένες νωρίτερα φέτος, χαρίζονται για να τις μοιραστούμε στα «Καριτσιώτικα Νέα» και στη σελίδα μας στο Φέισμπουκ. Τις παρουσιάζουμε εδώ με την ευγενική άδεια του Παντελή Γεωργοστάθη, για την οποία είμαστε βαθιά ευγνώμονες.

Η ομορφιά πραγματικά ανθίζει μέσα από τη γενναιοδωρία.

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες το 2024! Και κάτι ακόμα, να είναι μια χρονιά γεμάτη έμπνευση για τον ταλαντούχο φωτογράφο που είναι πάντα ευπρόσδεκτος να έρχεται και να απαθανατίζει το όμορφο χωριό μας!
















Δεν υπάρχουν σχόλια: