Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Μανώλης Μαλαβάζος: Ο Νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρίτσας

«Η πολιτιστική κληρονομιά μας είναι θησαυρός που με κάθε τρόπο πρέπει να διαφυλαχθεί και να ενισχυθεί!»

Με χαρά ανακοινώνουμε την εκλογή του Μανώλη Μαλαβάζου ως νέου προέδρου του «Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Καριτσιωτών». Οι κάτοικοι του χωριού μας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο υπερήφανοι για αυτήν τη νέα αρχή.

Μαζί με τον Μανώλη, αναλαμβάνουν καθήκοντα ο αντιπρόεδρος Χρήστος Μαλαβάζος, ο ταμίας Λεωνίδας Μαλαβάζος και η γραμματέας Σαραντία Κολοβού, ενώ μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι οι Ειρήνη Λάτση, Κωνσταντίνα Χαγιά, και Αλεξάνδρα Κατσάμπη, οι οποίοι όλοι ενεργά συμβάλλουν στον τοπικό βίο του χωριού μας.

Ο Μανώλης και το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι νέοι, αφοσιωμένοι και ενεργητικοί κάτοικοι της κοινότητάς μας, έτοιμοι να προσφέρουν πολλά στο αγαπημένο μας χωριό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην κοινωνική ζωή του χωριού. Είναι ο άξονας που ενώνει τους κατοίκους μας, διατηρώντας και προωθώντας τον πολιτισμό και την παράδοσή μας.

Μία από τις πρώτες δραστηριότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα του χωριού μας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 19:30. Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να μοιραστείτε αυτήν τη χαρούμενη στιγμή μαζί μας.

Ευχόμαστε στον Μανώλη και στο νέο του διοικητικό συμβούλιο κάθε επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουν πολύτιμη συμβολή στις πολιτιστικές δραστηριότητες και στη ζωή του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: