Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Στα 80 του χρόνια, ο Γιάννης Αντωνίου γιόρτασε με τους δικούς του

«Από την Καρίτσα στο Γκούντγουντ, ο Γιάννης Αντωνίου σε 80 χρόνια ζωής και αναμνήσεις.»

Σε μια λαμπρή εορταστική εκδήλωση, ο Γιάννης Αντωνίου γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια, περιβάλλοντας τον εαυτό του με συγγενείς και φίλους, το Σάββατο 26ης Αυγούστου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της εκκλησίας του αγαπημένου του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γκούντγουντ στην Αδελαΐδα, όπου υπηρέτησε ως πρόεδρος για πολλά χρόνια.

Γεννημένος στην Καρίτσα, ο Γιάννης κατάγεται από την οικογένεια του Γεωργίου και της Παναγιώτας Αντωνίου. Το καλοκαίρι του 1963, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να αφήσει το χωριό του και να αναζητήσει καινούργιες ευκαιρίες στην Αυστραλία. Επιβιβασμένος στο πλοίο «Πατρίς», έφτασε στη νέα του πατρίδα στις 10 Νοεμβρίου 1963.

Η ζωή του έλαβε μια ακόμα σπουδαία στροφή όταν παντρεύτηκε την Ερμιόνη Χριστάκου, από τη Γράμμουσα. Μαζί δημιούργησαν μια οικογένεια βαθιών δεσμών, ενώ παράλληλα εργάστηκαν ακούραστα για την ευημερία των παιδιών τους.

Σε αυτό το ξεχωριστό στιγμιότυπο, αποστέλλουμε τις θερμότερες ευχές μας στον Γιάννη για τα 80 χρόνια της ζωής του. Χρόνια πολλά και γεμάτα ευτυχία! Ευχόμαστε να συνεχίσει να απολαμβάνει κάθε στιγμή και να μοιράζεται αυτήν τη χαρά με τους αγαπημένους του, ενώ ευχόμαστε πολλές και ευτυχισμένες στιγμές να επαναλαμβάνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: