Ο καιρός στο χωριό μας

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Τάσος Αντωνίου του Γεωργίου (1944-2024)

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συγχωριανού, Τάσου Αντωνίου, σε ηλικία 79 ετών. Ο Τάσος γεννήθηκε στην Καρίτσα στις 10 Δεκεμβρίου 1944 και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, σήμερα, 21 Απριλίου 2024.

Στα 18 του, το 1963, μετανάστευσε στην Αυστραλία με το πλοίο «Αρκαδία», φτάνοντας στο λιμάνι της Μελβούρνης στις 22 Νοεμβρίου. Στην Αυστραλία, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μεταξία Βλάχου από το Γεράκι.

Αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο, Μεταξία, τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γκούντγουντ, εκεί όπου για χρόνια υπηρέτησε με αφοσίωση ως ψάλτης. Μετά την τελετή, η σορός του θα μεταφερθεί στο Κοιμητήριο Σεντένιαλ Παρκ, στο τμήμα Ορθοδόξων Β.

Η μνήμη του Τάσου θα μείνει αιώνια χαραγμένη στις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό σου ταξίδι, Τάσο.

Δείτε το γενεαλογικό δέντρο του αείμνηστου στα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα.

Τα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα τελούν υπό την αιγίδα του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας», καθώς και της Κοινότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας « Η Καρίτσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: