Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παρουσίαση της Τριλογίας του Τάκη Χρόνη: Ένα Καλλιτεχνικό Ταξίδι στην Αθήνα

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου -
Πολύχρωμη παρουσίαση σε μια μοναδική εκδήλωση στην Αθήνα!

Ο συγχωριανός μας καλλιτέχνης, Τάκης Χρόνης, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό γεγονός για να διασκεδάσει τους Καριτσιώτες, τους Γερακίτες και τους κοντοχωριανούς μας φίλους που ζουν στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΌΤΕ, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 110, την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου.

«Χαιρετώ όλους τους πατριώτες μας! Από τη μία άκρη της γης έως την άλλη, στο βόρειο και στο νότιο ημισφαίριο,» ανακοινώνει με δημιουργική διάθεση!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Α. Προβολή ταινίας μικρού μήκους: «Κάτω από την ίδια στέγη»

Πρόκειται για μια ταινία διάρκειας 25 λεπτών στην οποία ο Τάκης ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο. Αυτή η ταινία αποτελεί σημαντική προσωπική εμπειρία γι' αυτόν. Είναι ένα έργο που αγαπά πολύ και ελπίζει ότι οι θεατές θα το απολαύσουν όπως αυτός κατά τη δημιουργία του.

Β. Παρουσίαση βιβλίου και ποιημάτων: «Ασυνάρτητος Λόγος»

Σε αυτή την αυτοβιογραφία, ο Τάκης αφηγείται τη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια στην Καρίτσα μέχρι τα πιο πρόσφατα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου του στην Αυστραλία. Μέσα από αυτό το βιβλίο, μοιράζεται κομμάτια της ζωής του με το αγαπημένο του κοινό. Είναι ένα ταξίδι στη μνήμη και τα συναισθήματα που θέλει να μοιραστεί.

Γ. Παρουσίαση CD: «Οι Μεθυσμένες μας Πενιές»

Το CD περιλαμβάνει δεκαοκτώ τραγούδια με μουσική του ίδιου και στίχους του Χρήστου Κανελλόπουλου. Συμμετέχουν οι Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιώργος Ξηντάρης και η Θέλμα Καραγιάννη, οι οποίοι θα παρευρεθούν και θα παρουσιάσουν τα τραγούδια επί σκηνής. Αυτό το CD είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η συνεργασία με αυτούς τους ταλαντούχους καλλιτέχνες ήταν μια μοναδική εμπειρία γι' αυτό και ελπίζει να το μοιραστεί με το κοινό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Τάκης προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες στην Αθήνα να τους διασκεδάσει και να τους ξανανταμώσει από κοντά.

 Η παρουσία τους θα είναι μια ακόμα πινελιά σε αυτό τον μοναδικό πίνακα της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης. «Θα μου δώσετε μεγάλη χαρά όσοι από σας μπορέσουν να είναι παρόντες!» ανακοινώνει με ενθουσιασμό, προσδοκώντας τη στιγμή να μοιραστεί αυτή την αξέχαστη εμπειρία μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: