Ο καιρός στο χωριό μας

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Συζήτηση για το ελληνικό μουσείο της Αδελαΐδας στην αυστραλιανή πρεσβεία στην Αθήνα

Εποικοδομητική συζήτηση και καθοδήγηση

Στην Αθήνα, η πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αδελαΐδας κ. Χρυσούλα Μελισσινάκη είχε την τιμή και τη χαρά την Παρασκευή 29 Απριλίου να συναντήσει τον ελληνικής καταγωγής πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Σπύρο Αθανασίου τον οποίο ενημέρωσε σχετικά με την πορεία του μουσείου στην πρωτεύουσα της Νότιας Αυστραλίας.

Κατά την κ. Μελισσινάκη, «Ο πρέσβης αναγνωρίζει τη σημασία και τη συμβολή του Ελληνικού Μουσείου της Αδελαΐδας στην πολυπολιτισμική μας κοινωνία και είναι πολύ θετικός για τις πρωτοβουλίες μας».

Το Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας ευχαριστεί την Αυστραλιανή Πρεσβεία για τη φιλοξενία και τον πρέσβη για την εποικοδομητική συζήτηση και καθοδήγηση.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, η κ. Μελισσινάκη θα φιλοξενηθεί στο εθνικό ραδιόφωνο «Φωνή της Ελλάδας» και συγκεκριμένα τη ραδιοφωνική εκπομπή «Koυβέντες Μακρινές» με οικοδέσποινα την Νατάσα Βησσαρίωνος για να μιλήσει για το μουσείο.

Η συνέντευξη θα αναμεταδοθεί και από τον σταθμό ΜΕΛΩΔΙΑ στην Αδελαΐδα στις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε προηγούμενες συνεντεύξεις της Χρυσούλας Μελισσινάκη στο εθνικό ραδιόφωνο της Ελλάδας.

https://webradio.ert.gr/.../ekthesi-apo-to-elliniko.../

https://webradio.ert.gr/.../ena-elliniko-mousio-stin.../

Δεν υπάρχουν σχόλια: