Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

«Τιμή και χαρά» του Τάκη Χρόνη: Αργυρό μετάλλιο αποσπά η ταινία του

Η ταινία μικρού μήκους μυθοπλασίας «κάτω από την ίδια στέγη» που κυκλοφόρησε πέρυσι με πρωταγωνιστή τον συγχωριανό μας, αλλά εδώ και πολλά χρόνια κάτοικο της Δράμας, Τάκη Χρόνη, μόλις απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ουγγαρίας.

Τα συγχαρητήρια μας στον Τάκη, σε όλη την ομάδα, καθώς και τον σκηνοθέτη Συμεών Τσόντσεβ για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα με μια ταινία που όπως υπόσχεται σίγουρα αφήνει το χαμόγελο σ’ όλους.

Ο Τάκης κατενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος δηλώνει:

«Η ταινία under the same roof (
κάτω από την ίδια στέγη), στην οποία έπαιξα, έχει λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ, με εναρκτήρια συμμετοχή της στο 43ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, την περασμένη χρονιά.

«Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της ήταν σε φεστιβάλ στην Ουγγαρία. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε χίλιες ταινίες, μαζί με άλλες εβδομήντα, και απέσπασε το δεύτερο βραβείο (αργυρό μετάλλιο)!

«Τιμή μου και χαρά μου που, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σιμεών Τσόντσεβ και όλου του τημ, πετύχαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα!

«Σιμεών, εύχομαι κι άλλες επιτυχίες!»

Στο μεταξύ, απολαύστε μια γεύση από το θέμα της ταινίας μέσα από το επίσημό της τρέιλερ.

«Κάτι πρόκειται να αλλάξει όταν ένας ξένος, που συνεχώς εκνευρίζει τον γείτονά του με το μπουζούκι, χάνει το πολύτιμο όργανο στην κατοχή του…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: