Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Δάκρια Χαράς: Η Άντελαϊντ Κόμετς του Κώστα Αντωνίου στο Μεγάλο Τελικό

Ο Κώστας Αντωνίου έριξε δάκρυα χαράς αφού οδήγησε το Σύλλογό του ένα βήμα πριν το θαύμα, στο πρώτο του Μεγάλο Τελικό, στην Α' κατηγορία του νοτιαυστραλιανού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του καριτσιώτικης καταγωγής προπονητή κυριολεκτικά συνέτριψε την αντίπαλό της Μέτρο Σταρς 4-0 προκειμένου να φτάσει στο Μεγάλο Τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Αντωνίου δήλωσε: «Ήταν μια καλή δυναμική προσπάθεια. Οι παίκτες μας πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα πριν αντιμετωπίσουν την Κάμπελταουν Σίτι στο μεγάλο τελικό στις 7:00 μ.μ. το Σάββατο στο Στάδιο Χάιντμαρς.»

Έτσι, όλοι μας αναμένουμε με αναμμένη πνοή, ελπίζοντας ότι θα συμβεί το θαύμα και ότι ο Αντωνίου, οι παίκτες του και ο Σύλλογος θα ανταμειφτούν για τις απίστευτες προσπάθειές τους όλη τη σεζόν
.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον τεχνικό Κώστα Αντωνίου, η σχέση της Άντελαϊντ Κόμετς με την Καρίτσα πηγαίνει πολύ πιο βαθιά αφού διευθυντής της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Κατσάμπης και ο Μιχάλης Μαλαβάζος είναι στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο γιος του, ο Βασίλης, είναι ο ανερχόμενος τερματοφύλακας στην ομάδα κάτω των 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια: