Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η Μίριαμ Κατσάμπη τιμήθηκε με το βραβείο «Νάταλι Μίλερ» στην Αυστραλία


Συγχαρητήρια στην Μίριαμ Κατσάμπη, κόρη του Δημήτρη Κατσάμπη από την Καρίτσα και της Κούλας Ανδρίτση από την Χαλάρα της Καστοριάς, στην οποία χθες απονεμήθηκε ένα αναγνωρισμένου κύρους βραβείο στην Αυστραλία.

Η Μίριαμ, νομικός σύμβουλος της εταιρίας Entertainment One Australia / New Zealand, τιμήθηκε με την ιδιαίτερα επιδιωκόμενη υποτροφία «Natalie Miller Fellowship» για το 2018 της βιομηχανίας οθόνης.

Η Μίριαμ έχει δαπανήσει περισσότερα από 12 χρόνια σε διάφορους ρόλους –νομικής και συνηγορικής φύσεως καθώς και την ανάπτυξη πολιτικής- σε πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες οθόνης, συντεχνίες και φορείς του κλάδου.

«Η Μίριαμ έχει ένα επιτυχημένο υπόβαθρο ενασχόλησης στη διανομή ταινιών, την Αυστραλιανή Συντεχνία Συγγραφέων καθώς και έντονο ενδιαφέρον στο χώρο των επιχειρήσεων», δήλωσε η Νάταλι Μίλερ, από την οποία το βραβείο πήρε το όνομα

Η προστάτης του βραβείου πρόσθεσε: «Σαφώς πρόκειται για ηγέτη με μεγάλες δυνατότητες στην χάραξη πολιτικής και κατεύθυνσης της βιομηχανίας της οθόνης. Η Μίριαμ επιλέχθηκε από ένα ισχυρό πεδίο υποψηφίων αλλά η κριτική επιτροπή θεώρησε ότι αυτό που την ξεχώρισε ήταν το σαφές όραμά της να γίνει ηγέτης σε μια περιοχή αυξανόμενης σημασίας για την αυστραλιανή βιομηχανία οθόνης ενώ η πρότασή της να συμμετέχει στο πρόγραμμα σύνδεσης με την Ασία (Asia Link Program) θεωρήθηκε έγκαιρη και στρατηγικά σημαντική.»

Από το 2011, η υποτροφία είναι ανοιχτή σε όλες τις γυναίκες της βιομηχανίας οθόνης της Αυστραλίας και παρέχει οικονομική βοήθεια στην επιδίωξη επαγγελματικής ανάπτυξης σε επιλεγμένους τομείς μέσω αποσπάσεων, ταξιδιών και άλλων τρόπων προκειμένου να προσεγγίσουν πλήρως τις ηγετικές τους δυνατότητες.

Με την παραλαβή του βραβείου η Μίριαμ δήλωσε: «Είμαι κατενθουσιασμένη και ιδιαίτερα ευγνώμων να επιλεχτώ αποδέκτης του βραβείου του 2018, είναι ένα απίστευτο προνόμιο να συνδέομαι με το θεαματικό έργο και την κληρονομιά της Νάταλι Μίλερ με αυτόν τον τρόπο. Οι προηγούμενοι παραλήπτες είναι εξαιρετικοί στους τομείς τους και να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτήν την κοινότητα είναι κάτι που με τιμά και συγκινεί ιδιαιτέρως . Προσβλέπω σε μια εμπλουτιστική εμπειρία που θα ενισχύσει την ικανότητά μου να ηγηθώ διαπολιτισμικές ομάδες και να διαδραματίσω βασικό ρόλο στην παρουσία του κλάδου στην περιοχή της Ασίας.»

Είμαστε βέβαιοι η Μίριαμ θα εκπληρώσει αυτό το ρόλο με την πληρότητα και την επιμέλεια που πάντα την χαρακτηρίζουν. Συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: