Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αύριο η πρώτη προβολή της ταινίας του Τάκη Χρόνη

Έτσι εμφανίζεται ο συγχωριανός μας «Γερακιτοκαριτσιώτης» Τάκης Χρόνης στην ταινία μικρού μήκους Under the Same Roof (Κάτω από την ίδια στέγη), στην οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Μίστερ Ντιμοκράτης «μαζί», όπως λέει ο ίδιος «με το μπουζούκι μου!»

Η ταινία του Βούλγαρου σκηνοθέτη Σιμεόν Τσόντσεβ θα προβληθεί αύριο, Τρίτη 22 Σεπτέμβρη, στις 5.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Ολύμπια» στη Δράμα, όπου ο Τάκης κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια.

«Ελπίζουμε σε διάκριση», τονίζει ο Τάκης, «για να προβληθεί και το μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι το οποίο επίσης έχω την τιμή να θεωρούμαι ταπεινός του υπηρέτης!»

«Ομολογώ,» συνεχίζει, «ότι είναι απ' τις κορυφαίες μου στιγμές στην τριανταπεντάχρονη καλλιτεχνική μου πορεία!

«Μακάρι να πάει καλά η ταινία, για να προβληθεί το ρεμπέτικο τραγούδι, το μπουζούκι που είναι πλέον εθνικό μας όργανο, και γενικά η πατρίδα μας!» 

Ψηφίστε την ταινία

Η ταινία θα προβληθεί και διαδικτυακά, και θα απονεμηθεί βραβείο κοινού. Έτσι όσοι επιθυμούν στην Καρίτσα, στο Γεράκι και γενικά οι πολλοί του φίλοι στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία μικρού μήκους ταινία ανά διαγωνιστικό πρόγραμμα. Η ψηφοφορία συνδέεται με το email και το IP. Ο νικητής των βραβείων κοινού θα ανακοινωθεί στην τελετή απονομής λήξης το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο www.dramafilmfestival.gr

Δείτε την ταινία εδώ:
https://www.dramafilmfestival.gr/.../under-the-same-roof/...

Βαθειά επιθυμία του συγχωριανού μας καλλιτέχνη είναι, «κάποια στιγμή, εφ όσον ξεπεράσουμε τα προβλήματα της πανδημίας, να βρεθούμε όσο γίνεται περισσότεροι Καριτσιωτες στο Αλώνι μας (στο χωριό) και να δούμε όλοι μαζί την ταινία! 

«Και μετά να το συνεχίσουμε με όργανα και τραγούδι!»

Ευχόμαστε στον Τάκη κάθε επιτυχία σε αυτή το νέα του δραστηριότητα, και ναι μια μέρα να ξαναπροβληθεί κάτω από τα αστέρια στην αγαπημένη μας Καρίτσα μαζί με μουσική ... και τραγούδι ... και χορό!

Παρακαλούμε σημειώστε:
Δυστυχώς οι φίλοι και συγχωριανοί στο εξωτερικό δεν θα έχουν την ευκαιρία, τουλάχιστον προς το παρόν, να δουν την ταινία διότι η πλατφόρμα στο διαδίκτυο λειτουργεί μόνο στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: