Ο καιρός στο χωριό μας

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Παναγιώτης Αντώνης του Αθανασίου (1952-2024)

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συγχωριανού, Παναγιώτη Αντώνη (του Αθανασίου), από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1952 στην Καρίτσα, όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Σε ηλικία μόλις δύο ετών, μετανάστευσε στην Αυστραλία μαζί με τους γονείς του, τους αείμνηστους Αθανάσιο και Μαργαρίτα, καθώς και τον μικρότερο αδερφό του, τον αείμνηστο Κωνσταντίνο, φτάνοντας με το μεταναστευτικό πλοίο «Castel Verde» στις 10 Ιουνίου 1954. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αδελαΐδα, όπου ο Παναγιώτης μεγάλωσε, σπούδασε και δημιούργησε τη δική του οικογένεια.

Ο Παναγιώτης ήταν ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από όλους όσους τον γνώρισαν και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας.

Η κηδεία θα τελεστεί στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, 67 Milner St Prospect την Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 και ώρα 10πμ. 

Αιωνία του η μνήμη.

Δείτε το γενεαλογικό δέντρο του αείμνηστου στα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα.

Τα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα τελούν υπό την αιγίδα του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας», καθώς και της Κοινότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας « Η Καρίτσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: