Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Θεια-Κατερίνα Αντωνίου (1933-2023)

Ειδοποιείται με θλίψη η απώλεια σήμερα της θεια-Κατερίνας Αντωνίου, 89 ετών, χήρας του αείμνηστου μπάρμπα-Γιώργη Αντωνίου.

Η αγαπημένη μας θεια-Κατερίνα αφήνει πίσω τα παιδιά της Νίκο και Τζοβάννα, την Αθανασία και τον Σταύρο, καθώς και τα εγγόνια της Γιώργο, Μυρτώ, Γιώργο και Δημήτρη.

Η θεια-Κατερινά, το γένος Δρουγγάνη, γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1933 στην Κουνουπιά Αρκαδίας και απεβίωσε στις 19 Ιουνίου 2023, στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, μετά από σύντομη ασθένεια.

Η εκκλησιαστική τελετή για την αποχαιρετιστήρια ακολουθία θα λάβει χώρα αύριο, Τρίτη 20 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι, στην εκκλησία Ευαγγελίστριας στην Καρίτσα, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο της Καρίτσας.

Οι οικείοι και οι φίλοι παρακαλούνται να παρευρεθούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην αγαπημένη μας θεια-Κατερίνα και να προσφέρουν την τελευταία αποχαιρετιστήρια προσευχή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και ας ξεκουραστεί η ψυχή της σε αιώνια ηρεμία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της θεια-Κατερίνας.

Δείτε τον οικογενειακό της αείμνηστης στα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα.

Τα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα έρχονται υπό την αιγίδα του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας», καθώς και της Κοινότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας «Καρίτσα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: