Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Αξίζει να δείτε το βίντεο: Πανηγύρι της Αγίας Κυριακής στην Καρίτσα

Σας προτείνουμε ένα ευχάριστο βίντεο που σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση! 

Αξίζει να το δείτε, ειδικά αν θέλετε να ξαναζήσετε το Πανηγύρι της Αγίας Κυριακής στην Καρίτσα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2023, στην πλατεία του χωριού. Το βίντεο έχει διάρκεια 86 λεπτά και περιλαμβάνει εκτεταμένα αποσπάσματα από την εκδήλωση. Ο κινηματογραφιστής ήταν ο Πάνος Καράμπελας και το βίντεο ξεχωρίζει για την καθαρή εικόνα και τον εξαιρετικό ήχο.

Φυσικά, πρωταγωνιστές ήταν η νεολαία μας. Προσέξτε την αγαπητή μας πρόεδρο, Μαρία Μαλαβάζου, πρώτη στο χορό. Δείτε ακόμα τον π. Χρήστο Καρυδόγιαννη το Α και το Ω της εορτής. Αλλά, δεν πρέπει να παραλείψουμε και τον Στέλιο Μαλαβάζο από την Αδελαΐδα, να απολαμβάνει το πανηγύρι με όλη του την καρδιά! Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1.623 προβολές.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την «Ταβέρνα Κατσάμπης», ενώ οι ερμηνευτές ήταν ο Πάνος Κολοβός και η Μαρία Μιχαήλ. Το κλαρίνο έπαιξε ο Παναγιώτης Αρφάνης, το μπουζούκι και η κιθάρα από τον Απόστολο Τζαβέλλα, τα πλήκτρα από τον Γιάννη Τσόγκα και τα κρουστά από τον Παναγιώτη Ψύλλα.

Μην χάσετε αυτό το υπέροχο βίντεο και απολαύστε ξανά το παραδοσιακό αυτό πανηγύρι στην Καρίτσα του Πάρνωνα!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: