Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Το αναπάντητο ερώτημα: «Πότε θα δούμε τον δρόμο μας όπως ήταν πριν τις πλημμύρες;»


«Εδώ και ένα χρόνο έχει μείνει αυτό το χάλι»

Ο Πίτερ Κατσάμπης, απόγονος της Καρίτσας από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, που σήμερα βρίσκεται διακοπές στην πατρίδα, ανάρτησε το εξής βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Φέισμπουκ προκειμένου να επιστήσει την προσοχή των αρμόδιων στην αφόρητη κατάσταση στο δρόμο προς το προγονικό του χωριό.

Απευθύνεται άμεσα στο βουλευτή Λακωνίας, κ. Αθανάσιο Δαβάκη, το Δήμαρχο Ευρώτα, κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, καθώς και το γενικό διευθυντή του ραδιοσταθμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ, κ. Λεωνίδα Χονδρόπουλο.

Το βίντεο συνοδεύεται από το ακόλουθο ηχητικό σχόλιο του Πίτερ.

«Καλησπέρα φίλες και φίλοι,

«Βρισκόμαστε στο δρόμο προς την Καρίτσα και εδώ και ένα χρόνο έχει μείνει αυτό το χάλι.

«Tις τελευταίες μέρες έχω δει σε πολλά χωριά έχει πέσει πολύ άσφαλτο. Kαλό αυτό, αλλά για μας τους Καριτσιώτες μέχρι πότε θα βαστίξει αυτό το βάσανο; Ούτε δέκα μέτρα δεν μπορούν να βρουν λεφτά για να φτιάξουν αυτό το κομμάτι του χωριού μας και ταλαιπωρούμαστε καθημερινά; Τί άλλο να πω;

«Ελπίζω να τα βλέπει ο δήμος, ο δήμαρχος και να πράττει όπως πρέπει, αρκετά τράβηξε το σχοινάκι μας. Μεγάλη ντροπή και ας είμαι από το εξωτερικό. Δεν δικαιολογείται, ένα χρόνο από τότε που έγιναν οι καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή μας και ακόμα περιμένουμε.

«Για να δούμε!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: