Ο καιρός στο χωριό μας

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Έκκληση στους αρμόδιους για το δρόμο της Καρίτσας: «Μπορείτε να μας βοηθήσετε;»

«Έχει να κάνει και με το κοινωνικό γόητρο τόσο  των μόνιμων κατοίκων όσο και των απόγονων του χωριού

Ο Πίτερ Κατσάμπης δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να επιστήσει την προσοχή των αρμόδιων αρχών στη θλιβερή κατάσταση του δρόμου προς την Καρίτσα.

Ο απόγονος του χωριού, από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, ανάρτησε καινούργιο βίντεο, το δεύτερο μέσα σε δυο εβδομάδες, στην προσωπική του σελίδα στο Φέισμπουκ προκειμένου να δείξει και ένα άλλο κατεστραμμένο κομμάτι στο δρόμο.

Ο απογοητευμένος παραθεριστής παρατηρεί: «Εδώ βλέπουμε το άλλο κομμάτι από του δρόμου της Καρίτσας που σαρώθηκεα από το χείμαρρο τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Και, όπως με το άλλο κομμάτι παραπάνω, ακόμα περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο να φτιαχτεί αυτό το χάλι που πριν τις πλημμύρες περνούσαν δύο οχήματα άνετα.

«Τώρα όπως βλέπετε, όπως λέει ο πατέρας μου, μούτζωτα τα σκελονεύρατα!

«Πότε θα φτιαχτεί αυτό το κομμάτι μαζί με το άλλο μόνο ο Θεός το ξέρει!»

Στην πρώτη του ανάρτηση, πριν από δύο εβδομάδες, ο Πίτερ απευθύνθηκε άμεσα στο βουλευτή Λακωνίας, κ. Αθανάσιο Δαβάκη, το Δήμαρχο Ευρώτα, κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, καθώς και το γενικό διευθυντή του ραδιοσταθμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ, κ. Λεωνίδα Χονδρόπουλο.

Ελπίζουμε η έκκληση να ληφθεί υπόψη από τις αρχές, διότι δεν ρίχνει μόνο φως σε μια απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση, έχει ακόμα να κάνει και με το κοινωνικό γόητρο τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των απόγονων του ορεινού χωριού που επιθυμούν να το επισκέπτονται σε τακτική βάση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: