Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Μεταπτυχιακό πτυχίο στη Γιάννα Χαγιά: Συνεχίζει να κάνει το χωριό περήφανο

Τις μεγαλύτερες χαρές βιώνει το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα η Γιάννα Χαγιά, μεγαλύτερη κόρη του Παναγιώτη και της Βενετίας. Το ίδιο και η οικογένειά της στην Καρίτσα, αφού η ακαδημαϊκά προικισμένη φοιτήτρια πήρε από το πανεπιστήμιο Πειραιά το μεταπτυχιακό της πτυχίο (Μάστερ) στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική.

Πρόκειται για το δεύτερο πτυχίο της μέσα σε δύο χρόνια. Στις 26 Νοεμβρίου 2014 η Γιάννα πήρε το πτυχίο της οικονομικής επιστήμης από το ίδιο πανεπιστήμιο. Συνάμα αναδείχτηκε η κορυφαία φοιτήτρια και ως εκ τούτου της παραχωρήθηκε η τιμή να αναγγείλει τον όρκο κατά τη διαδικασία της ορκωμοσίας των απόφοιτων.

Η Γιάννα ασφαλώς πέτυχε διακρίσεις σε όλες τις προπτυχιακές σπουδές της, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρώτου βραβείου του διακεκριμένου πανελλαδικού φοιτητικού διαγωνισμού Economia που είχε θέμα «Ανταγωνιστικότητα και Ελληνική Οικονομία».

Η αριστούχα Καριτσιωτοπούλα από τα παιδικά της χρόνια στο δημοτικό σχολείο στο Γεράκι έδειχνε ότι προοριζόταν για μεγάλες επιτυχίες στα γράμματα, κερδίζοντας στο τέλος του Δημοτικού το 2004 την υποτροφία Ματαλά για τις σπουδές της στο Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Σήμερα, 13 χρόνια αργότερα, βρίσκετε στην κορυφή ανάμεσα όλο και περισσότερων νεαρών που συνεχίζουν να κάνουν τόσο τους γονείς τους όσο και όλο το χωριό μας περήφανο.


 Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: