Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Γιάννης και Πελαγία Κατσάμπη: Ξαναπάμε Καρίτσα

Μετά από αξέχαστες διακοπές στην Καρίτσα, το καλοκαίρι του 2014, ο Γιάννης και η Πελαγία Κατσάμπη από την Αδελαΐδα επιστρέφουν για να περάσουν πολύτιμες στιγμές με χωριανούς και φίλους στο προγονικό τους χωριό.

Στην πρώτη φωτογραφία, από τη σειρά που θα ακολουθήσει, εικονίζονται εδώ το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2016 στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας πριν την επιβίβαση στη διεθνή πτήση της αερογραμμής των Εμιράτων με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέσω Ντουμπάι. Τους συνοδεύει η Κατερίνα Αντωνίου από τη Γράμμουσα που επιστρέφει από διακοπές στην Αδελαΐδα.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά τους Παναγιώτα και Βαγγέλης φθάσανε στην Αθήνα μια εβδομάδα νωρίτερα.  Στη φωνογραφία διασκεδάζουν με το Νίκο και τη Γιοβάννα Αντωνίου στην Πετρούπολη στους πρόποδες του Ποικίλου 'Ορους.


Πατροπαράδοτη σειρά στο κτιράκι

Το δείλι, όταν ο ήλιος σιγά-σιγά κρύβεται πίσω από την Τσούκα και το χωριό δροσίζει από τη αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού, τότε οι χωριανοί μαζεύονται και παίρνουν σειρά στο κτιράκι που κοιτάει το παλιό αλώνι, σημερινή πλατεία.  Εδώ τρεις από τους πρώτους στη σειρά: Παναγιώτης Προφύρης, Γιάννης Κατσάμπης και Αντώνης Κατσάμπης.

Τετ 6 Ιουλ 2016 

Στο Βατσουραίικο Στεφάνι
Η θέα από το όμορφο χωριό μας Καρίτσα
Κυρ 10 Ιουλ 2016
 

Στο Μελιά
Κυρ 10 Ιουλ 2016

Στο Γύθειο
Δευ 11 Ιουλ 2016

Στο Γύθειο
Δευ 11 Ιουλ 2016 

Στη γιοτή μετανάστη
στην πλατεία Γερακίου προς τιμή των μεταναστών από τα χωριά Αλεποχώρι, Καλλιθέα, Καρίτσα, και Γεράκι. (Φώτο: Χ Μπαλαμπάνος)
Παρ 29 Ιουλ 2016  

  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: