Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Θερμά συγχαρητήρια στην Κάρλι-Αντζελίκ Κατσάμπη για το δεύτερο πτυχίο της

Μετά το πρώτο της πτυχίο το 2014, η Κάρλι-Αντζελίκ Κατσάμπη τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 πήρε δεύτερο πτυχίο, Μάστερ της Εκπαίδευσης, από το Παμεπιστήμιο Μόνας της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Η νεαρή δασκάλα, κόρη του αείμνηστου Γιάννη και της Τασίας, είναι εγγονή του Αργύρη και της Καλλιόπης Κατσάμπη που μετανάστευσαν από την Καρίτσα το 1954. Δυστυχώς ο παππούς, η γιαγιά καθώς και ο πατέρας της απεβίωσαν το 2007, 1976 και 2016 αντίστοιχα και δεν έζησαν να δουν τη μεγάλη επιτυχία της Κάρλι-Αντζελίκ. Ωστόσο βρήκε παρηγοριά με την παρουσία του μητρικού παππού και γιαγιάς, Νίκο και Αγγελική Καραπανάγου, που κατάγονται από την Κόρινθο.

Πριν δύο χρόνια η
Κάρλι-Αντζελίκ, απονεμήθηκε το πρώτο της πτυχίο Φιλολογίας από το Αυστραλιανό Καθολικό Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε εισαχθεί στο διεθνές σύλλογο Golden Key International Honour Society ως αποτέλεσμα εξαιρετικών αποτελεσμάτων στο προπτυχιακό της πρόγραμμα. Ο διεθνές αυτός πανεπιστημιακός σύλλογος αποτελείται από σχεδόν δύο εκατομμύρια προπτυχιακούς­, μεταπτυχιακούς και αποφοίτους σε όλο τον κόσμο που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ακαδημαϊκή επίδοση, μεταξύ των κορυφαίων 15% των συμμαθητών τους. Πρόκειται για λαμπρούς νέους και νέες που προορίζονται για ηγετικές θέσεις στην κοινωνία μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Κάρλι-Αντζελίκ και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: