Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Χρυσό κλειδί» στην Κάρλι-Αντζελίκ


Συγχαρητήρια στην Κάρλι-Αντζελίκ Κατσάμπη από τη Μελβούρνη στην Αυστραλία που μόλις εισάχθηκε στο διεθνές σύλλογο Golden Key International Honour Society ως αποτέλεσμα εξαιρετικών αποτελεσμάτων στις πανεπιστημιακές της σπουδές. 

Ο διεθνές αυτός πανεπιστημιακός σύλλογος αποτελείται από σχεδόν δύο εκατομμύρια προπτυχιακούς­, μεταπτυχιακούς και αποφοίτους σε όλο τον κόσμο που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ακαδημαϊκή επίδοση, μεταξύ των κορυφαίων 15% των συμμαθητών τους. Πρόκειται για λαμπρούς νέους και νέες που προορίζονται για ηγετικές θέσεις στην κοινωνία μας. 


Η Κάρλι-Αντζελίκ, κόρη του Γιάννη και της Τασίας, είναι  εγγονή του Αργύρη και της Καλλιόπης Κατσάμπη που μετανάστευσαν από την Καρίτσα στην  Αυστραλία το 1954. Δυστυχώς  ο Αργύρης και η Καλλιόπη απεβίωσαν το 2007 και 1976 αντίστοιχα και δεν έζησαν να δουν τη μεγάλη επιτυχία της εγγονής τους. Στη φωτογραφία η Καλλιόπη δέχεται συγχαρητήρια από το μητρικό παππού και γιαγιά, Νίκο και Αγγελική Καραπανάγου, που κατάγονται από την Κόρινθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: