Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Θλίψη στην Κοινότητα Καριτσιωτών στην Αδελαΐδα: «Έφυγε» η Κατερίνα Ροζακλή

«Μοιραζόμαστε αυτή την θλίψη, αλλά μοιραζόμαστε επίσης την αγάπη και τις αναμνήσεις της Κατερίνας Ροζακλή»

- Κοινότητα Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας  
«Η Καρίτσα»
 
Σε ηλικία 42 ετών, την 1η Ιουλίου 2018, απεβίωσε μετά από γενναία μάχη, η Κατερίνα Σταυρούλα Ροζακλή, κόρη του Μιχάλη Ροζακλή από την Καρίτσα και της Παναγιώτας Ροζακλή (το γένος Βαχαβιόλου) από το Παρόρι της Σπάρτης.

 

Η λατρευτή μητέρα δύο μικρών κοριτσιών, της Παρί και της Φρίντα, πολυαγαπημένη αδερφή του Δημήτρη και νύφη της Αντέλ, ήταν προσφιλέστατο μέλος της Κοινότητας Καριτσιωτών στην Αδελαΐδα, πρώην πρόεδρος του Παλλακωνικού Συλλόγου, ένθερμη υποστηρικτής των σπουδών της ελληνικής γλώσσας στην Αυστραλία, και προϊστάμενη της διεύθυνσης νομικών υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας στη Νότια Αυστραλία.

Η θλιβερή απώλεια της Κατερίνας εκλόνισε τόσο την κοινότητα Καριτσιωτών, όσο την πατριά των Λακώνων, όπως και την ελληνική παροικία γενικά. «Μοιραζόμαστε αυτή την θλίψη, αλλά μοιραζόμαστε επίσης την αγάπη και τις αναμνήσεις της Κατερίνας Ροζακλή», αναφέρει δήλωση της Κοινότητας Καριτσιωτών.

Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, στις 10:00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Θέμπαρτον. Η ταφή θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο Σεντένιαλ Παρκ και ο καφές παρηγοριάς στο Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο.


Θερμή παράκληση της οικογένειας: Όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα αντί λουλούδια να πραγματοποιήσει δωρεά
στη μνήμη της Κατερίνας στην Αντικαρκινική Επιτροπή.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: