Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση» για την υπόθεση του κατεστραμμένου δρόμου της Καρίτσας

Δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος στην υπόθεση που φέρνει στο προσκήνιο ο Πίτερ Κατσάμπης για τη δυσάρεστη κατάσταση του κατεστραμμένου δρόμου προς το προγονικό του χωριό, την Καρίτσα.

Υπενθυμίζουμε έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τις πλημύρες που κατέστρεψαν τρία σημεία στο δρόμο που οδηγεί στην Καρίτσα, κι ενάμιση μήνες από τότε που ο αγανακτισμένος Πίτερ, απόγονος του χωριού από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, αναρτώντας σε τακτά διαστήματα βίντεο στο Φέισμπουκ, ξεκίνησε την εκστρατεία για να ρίξει φως στο όλο θέμα.

Στο τελευταίο βίντεο, που ανάρτησε χθες, τα σχόλιά του είναι ως εξής:

«Καλησπέρα φίλες και φίλοι, πάλε στο δρόμο της Καρίτσας και όπως βλέπουμε (μιλάει ειρωνικά) έχουν γίνει μεγάλες εξελίξεις στο θέμα του δρόμου. Αυτά είναι τα πρώτα δείγματα της αποκατάστασης του καταστραμμένου δρόμου. Ο χρόνος θα δείξει αλλά πλησιάζουμε τέλος Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα και όπως φαίνεται περιμένουν να χιονίσει και ξανά να ρίξει μπόρες και τα λοιπά και μετά να πούνε ότι δεν μπορούμε λόγω κακοκαιρίας. Είμαστε για τα πανηγύρια, με συγχωρείτε! Είναι απίστευτο αυτό το πράμα! Όπως είπαμε έχουμε δύο-τρία σημεία εδώ που είναι χάλια και μόνο αυτά μπορούν να τα κάνουν. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Μέχρι που θα φύγω σε τρεις εβδομάδες πιστεύω δε θα γίνει τίποτα. Αχ!»

Δυστυχώς, κατά τον Πίτερ, η ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές αποδείχτηκε ανύπαρκτη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, όλοι σε πλήρη αφωνία.


Δείτε το βίντεο στη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/peterkatsambis/videos/1489873387716981/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: