Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Σε Γερακίτισσα μαθήτρια το 3ο βραβείο Παελλήνιου διαγωνισμού ποίησης

Συγχαρητήρια στην Παναγιώτα Λάμπρου, του Γεωργίου και της Δέσποινας, 15χρονη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Γερακίου, η οποία διακρίθηκε στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης, για το 2012-13, παίρνοντας το 3ο βραβείο, σε πάνω από 1200 συμμετέχοντες μαθητές και 3500 ποιήματα.

Η Παναγιώτα συμμετείχε με τρία ποιήματα, με τους αντίστοιχους τίτλους:

  • «Ζω γιατί Ελπίζω, Ελπίζω γιατί Ζω» 
  • «Φίλη μου Παντοτινή» 
  • «Ζω... Φοβάμαι.... Ζητώ» 
Η βράβευση έγινε την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στο πνευματικό κέντρο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Η αξιολόγηση των ποιημάτων έγινε από κριτική επιτροπή που συστάθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδας και τα βραβευθέντα ποιήματα θα εκδοθούν σε βιβλίο.

Η βράβευση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τοπικό γυμνάσιο αφού τα παιδιά ωθούνται να καλιεργήσουν και να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους.

Ο διευθυντής, κ. Αντώνιος Χριστοφοράκος, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου, συγχαίρουν θερμά την Παναγιώτα για τη διάκρισή της αυτή, και της εύχονται καλή πρόοδο και άλλες διακρίσεις και επιτυχίες στη ζωή της. 

Κι εμείς επαινούμε την Παναγιώτα για τη δημιουργική της εργασία, καθώς και το γυμνάσιο και τους καθηγητές που εφοδιάζουν τους μαθητές με τέτοιες υψηλές δεξιότητες. Προσκαλούμε τη νεαρή ποιήτρια να δημοσιεύσει τους στίχους σε τούτες τις σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: