Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

‘Ολγα Πήλιουρα (1952-2023)

Με μεγάλη θλίψη, ανακοινώνουμε τον χαμό σήμερα της Όλγας Πήλιουρα, πρώην Πυρλή.

Αγαπητή σύζυγος του Κώστα Πήλιουρα με καταγωγή από τον Κοσμά Κυνουρίας και την Καρίτσα Λακωνίας.

Αγαπημένη μητέρα και πεθερά του Γιώργου και της Τάνιας, της Δώρας και του Ρόκο, της Έφης και του Θήο.

Αγαπητή Γιαγιά του Κώστα, του Κον, του Άντριου, της Αλίσα, του Νικόλα, του Αλεξάντερ, του Σαμ.

Γεννημένη στο Πλουτοχώρι, Ηλείας, στις 22 Δεκεμβρίου 1952.

Έφυγε από τη ζωή περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της στην Αδελαΐδα, Νότιας Αυστραλίας. στις 9 Νοεμβρίου 2023, ηλικίας 70 ετών.

Ο πόνος αγγίζει όχι μόνο το χωριό μας, τον Κοσμά και το Πλουτοχώρι, αλλά και την κοινότητα των Καριτσιωτών στη Νότια Αυστραλία και όλους όσους έχουν ρίζες από τα πατρογονικά μας χωριά και φίλους σε όλο τον κόσμο.

Η Όλγα θα μείνει αξέχαστη για την αγάπη της, το χαμόγελο της και τη θετική ενέργεια που μετέφερε παντού. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένειά της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, στις 10.00 π.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Θέμπαρτον και η ταφή στο Σεντένιαλ Παρκ.

Αντί για λουλούδια, η οικογένεια θα εκτιμούσε μια μνημονιακή δωρεά στο Ίδρυμα Πνεύμονος Αυστραλίας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί online στη διεύθυνση: https://fundraise.lungfoundation.com.au/fundraisers/alyssalagana/inmemory-of-olga-piliouras. Επίσης, θα υπάρχουν φάκελοι διαθέσιμοι και στην εκκλησία.

Δείτε τον οικογενειακό κλάδο της αείμνηστης στα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα.

Τα Οικογενειακά Δέντρα του Νότιου Πάρνωνα έρχονται υπό την αιγίδα του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας», καθώς και της Κοινότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας «Καρίτσα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: