Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ντίνος Τσολομίτης: Νέος Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας

«Η νεολαία διαμορφώνει το μέλλον του χωριού!»

Ο Ντίνος Τσολομίτης, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Ντίνος, ηλικίας 30 ετών, είναι ο δεύτερος γιος του Βαγγέλη Τσολομίτη και της Αναστασίας Θεοδωρακάκου και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Καρίτσα. Είναι ένας ικανός, χαρισματικός, ευδιάθετος και δυναμικός νεαρός του χωριού.

Ο Ντίνος εντάσσεται στον συνδυασμό «Όλοι μαζί Νέα Αρχή,» υπό την ηγεσία του πολιτικού μηχανικού από τη Σκάλα, Ευθύμιου Παπαχρήστου, ο οποίος εκφράζει τη χαρά του για την συμμετοχή του Ντίνου στην ομάδα του. Επίσης, ο μεγαλύτερος αδελφός του Ντίνου, ο Γιάννης, έχει ενταχθεί κι αυτός στον ίδιο συνδυασμό ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Γερονθρών.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η αλλαγή που συμβαίνει στην Καρίτσα τα τελευταία χρόνια, με νεώτερα ικανά άτομα να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στη δημόσια ζωή του χωριού, καθώς και στον ευρύτερο δήμο γενικότερα. Ο Ντίνος, όπως και ο αδελφός του Γιάννης, ακολουθούν αυτήν την τάση και προσφέρουν τη δέσμευσή τους για την ανάπτυξη και ευημερία της αγαπημένης τους Καρίτσας. Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το χωριό και διαθέτει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την ενέργεια που απαιτούνται για να κάνει μια θετικότατη συνεισφορά.

Όπως δηλώνει ο Ευθύμιος Παπαχρήστου, «Νιώθουμε ειλικρινά όμορφα που ένας νέος, που ζει στην ορεινή κοινότητα της Καρίτσας, είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου.»

Το μέλλον του χωριού διαμορφώνεται πλέον με τον πιο εμφατικό τρόπο από τη νεότερη γενιά. Ευχόμαστε στον Ντίνο κάθε επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: