Ο καιρός στο χωριό μας

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Τσολομίτης: Νέος Υποψήφιος από την Καρίτσα ενόψει των Δημοτικών Εκλογών

«Η δέσμευσή του στη γεωργία και την κτηνοτροφία αποτελεί πρότυπο για τη νεότερη γενιά στα μέρη μας»

Ο Ευθύμιος Παπαχρήστου, υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου στον δήμο Ευρώτα με την παράταξη «Όλοι Μαζί Νέα Αρχή», την οποία ηγείται, πρόσφατα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του συγχωριανού μας Γιάννη Τσολομίτη ως δημοτικού συμβούλου. Αυτή η ανακοίνωση φέρνει φρέσκο αέρα στον τοπικό πολιτικό χώρο και ανοίγει νέες προοπτικές για την Καρίτσα.

Ο Γιάννης αναζητά ειδικά την εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Γερονθρών του Δήμου Ευρώτα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου. Αυτές οι εκλογές αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την περιοχή να επιλέξει έναν υποψήφιο με βαθιές ρίζες στον τόπο μας.

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρίτσα, είναι 32 ετών, παντρεμένος με τη Χριστίνα Ροζακλή και έχουν ένα κοριτσάκι. Είναι μόνιμος κάτοικος της Καρίτσας και ενεργά ασχολείται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, συμβάλλοντας στη διατήρηση της αγροτικής παράδοσης της περιοχής. Επίσης, έχει ζωηρό ενδιαφέρον για το μέλλον ολόκληρης της περιοχής.

Ως νέος οικογενειάρχης που επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του χωριού του, καθώς και της ευρύτερης Δημοτικής Ενότητας των Γερονθρών, και γενικότερα του συνόλου του Δήμου Ευρώτα, ευχόμαστε στον Γιάννη κάθε επιτυχία στις προσπάθειές του. Το μέλλον της περιοχής μας βασίζεται σε ανθρώπους που αγαπούν και φροντίζουν για τον τόπο τους, όπως ο Γιάννης Τσολομίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: