Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Μιχάλης Μαλαβάζος στο πλευρό του Αντώνη

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέχνης του Αντώνη Μαλαβάζου, που έλαβαν χώρα προχτές στο Συνεδριακό Κέντρο της Αδελαΐδας, στέφθηκαν με φανταστική επιτυχία αφού από τουλάχιστον μια βδομάδα πριν είχαν κρατηθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις για το κοινό.

 Έτσι οι φίλοι των τεχνών της πόλης καθώς και οι θαυμαστές του ταλαντούχου καλλιτέχνη είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν 25 από τους καλλίτερούς του πίνακες τους οποίους συλλογικά ονομάζει «Εμπνευσμένες Γυναίκες ».  Ένας ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ωστόσο είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περισσότερο περήφανος.  Ο Μιχάλης, πατέρας του Αντώνη, ήταν κι αυτός εκεί, στη σημαντική αυτή στιγμή στην καριέρα του μικρότερού του γιου. Σαφώς συναισθηματικός, παρατηρούσε με ικανοποίηση την ποικιλομορφία του κοινού, καθώς και τους γνωστούς πίνακες τώρα να κοσμούν τις πιο εξέχουσες θέσεις στο κέντρο.

 Εκεί ήταν και η Κατίνα Ροζακλή, η οποία σημειώνει: «Ήμουν εξαιρετικά υπερήφανη που παρευρισκόμουν στου ξάδελφού μου του Αντώνη του Μαλαβάζου την έκθεση! Οι πιο αγαπημένοι μου πίνακες είναι «Η Πιστή»  και «Η Ατρόμητη».  Ένα είναι να δει κανείς τους πίνακες σε φωτογραφίες κι άλλο αυτοπροσώπως.  Αυτό είναι το κάτι άλλο! »

Το συνιστούμε ανεπιφύλαχτα σ' όλους τους Καριτσιώτες, τους απογόνους και τους φίλους να μη χάσουν, να επωφεληθούν κι αυτοί την ευκαιρία να δουν τα αξιόλογα αυτά έργα του ταλαντούχου συγχωριανού. Η έκθεση θα συνεχιστεί όλο το μήνα. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι να περάσουν από το Συνεδριακό Κέντρο της Αδελαΐδας μέχρι 28 του Φλεβάρη: Πρώτο όροφο City Suite Foyer, Adelaide Convention Centre, North Terrace, δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: