Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Το «Χάρισε Ελπίδα & Ζωή... Μπορείς!!!» στην ημερίδα αθλητισμού του δήμου Ευρώτα.

«Γίνε κι εσύ δότης μυελού»

Βασικό θέμα των εργασιών της «ημερίδας αθλητισμού» στο δήμο Ευρώτα αποτέλεσε η εισήγηση της ομάδας μας.

Νέοι, αθλητές και αθλήτριες, στελέχη και παράγοντες όλων των αθλητικών χώρων της Λακωνίας και πέρα από αυτή, γονείς και θεατές, έδειξαν ξεχωριστό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη ευαισθησία στις γενικές πληροφορίες που αφορούν στην προσπάθεια για την αύξηση του αριθμού των μελών της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ενημερώσαμε και επιβεβαιώσαμε για τις προσεχείς ημερίδες από τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» στις 5 και 6 Ιουνίου 2015 σε Γύθειο και Αρεόπολη αντίστοιχα.


Μεταφέραμε το ενδιαφέρον όλων στην ομιλία του διευθυντή της μονάδος μεταμόσχευσης μυελού των οστών, στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» Γ.Ν. «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και επιστημονικού υπεύθυνου της τράπεζας, αναπληρωτή καθηγητή κου Στέλιου Γραφάκου, ως κεντρικού ομιλητή στις ημερίδες αυτές.


Δεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόθεση για την οργάνωση νέας ενημερωτικής ημερίδας και στο δήμο Ευρώτα, και φυσικά προτείναμε σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους αναγνώστες μας να διαδώσουν την σελίδα «Χάρισε Ελπίδα & Ζωή... Μπορείς» ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία μιας τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών που θα μας γεμίσει περηφάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: