Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης: Χέρια βοήθειας από το Γεράκι


Το Γεράκι, καθώς και τα γειτονικά χωριά, για άλλη μια φορά καλούνται να δώσουν ένα χέρι βοήθειας σε ένα από τα ιδρύματα που έχει την περισσότερη ανάγκη στη Λακωνία.
 
Κοινή ανακοίνωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Γερακίου και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου αναφέρει οι δυο οργανισμοί του χωριού ξεκινούν τη συγκέντρωση τροφίμων, λαδιού, και ρούχων τα οποία θα δοθούν στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης πριν τα Χριστούγεννα.

Τα τρόφιμα και το λάδι θα συγκεντρώνονται στα καταστήματα τροφίμων στο Γεράκι.
Τα ρούχα, που θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, θα συγκεντρώνονται στο ασφαλιστικό γραφείο της κ. Γεωργίας Γιάννε-Δρούσια.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε η αλληλεγγύη και η βοήθεια σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη είναι το καλύτερο δώρο για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται.

Η συγκέντρωση των παραπάνω θα γίνει μέχρι το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014. Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου κοινή αντιπροσωπεία των δύο οργανισμών, καθώς και όποιος άλλος συγχωριανός που επιθυμεί να συμμετάσχει, θα επισκεφτεί το Άσυλο όπου θα παραδώσει τα πράγματα που θα έχουν συγκεντρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: