Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μήνυμα Δημάρχου για την 25η Μαρτίου

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους τους Έλληνες ημέρα εθνικής μνήμης και απότισης φόρου τιμής σε όλους εκείνους που με ηρωϊσμό και αυταπάρνηση έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας.
Το μήνυμα της 25η Μαρτίου του 1821 παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων. Οι θυσίες ενός λαού που αγωνίζεται και διεκδικεί να ορίζει τη μοίρα του δικαιώνονται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια, την αυτογνωσία και την υπεράσπιση των ιδανικών της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Σήμερα, ο αγώνας αυτός συνυφαίνεται με νέες ιστορικές προκλήσεις για την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και για την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι ένας αγώνας που προϋποθέτει και πάλι να προτάξουμε το συλλογικό «εμείς». Το «εμείς» ως Έλληνες, το «εμείς» ως Πολίτες» Το «εμείς» ως Δημότες. 
Στην Δύσκολη εποχή που ζούμε καλούμαστε όλοι μαζί να προτάξουμε και πάλι την ενότητα και την συλλογικότητα με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας. Το κοινό καλό του Δήμου Ευρώτα.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα
Γιάννης Γρυπιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: