Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Έτοιμο το νέο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καριτσιωτών

«Απαραίτητη διακόσμηση και αναμνηστικό σε κάθε σπίτι χωριανού, απόγονου και φίλου της Καρίτσας»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καριτσιωτών έκδωσε το ημερολόγιό του για το νέο έτος, 2014.

Η θεματολογία του φετινού ημερολογίου - έμπνευση, επιμέλεια καθώς και έργο αγάπης της Μάντως Αντωνίου - περιστρέφεται γύρω από την ελιά στη ζωή των Καριτσιωτών.

Το εξώφυλλο, όπως ήταν αναμενόμενο, διαθέτει το πιο διάσημο και γηραιότερο δέντρο στην περιοχή, την πολυσυζητημένη και ήδη αντικείμενο του γραπτού λόγου, αιωνόβια ελιά στη Ζάβραινα.

Η Μάντω αφιέρωσε αμέτρητες ώρες αναζητώντας κατάλληλες φωτογραφίες καθώς και αποσπάσματα για κάθε μήνα του χρόνου αντλημένα από το ποιητικό αριστούργημα «Η ελιά τηςΚαρίτσας διηγείται» του Βασίλη Βλαχάκου του οποίου η ευγενική παραχώρηση εκτιμάται ιδιαίτερα. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα είναι δίκαιη ανταμοιβή για τους κόπους της.

Το ημερολόγιο θα πρέπει να είναι απαραίτητη διακόσμηση και αναμνηστικό σε κάθε σπίτι χωριανού, απόγονου και φίλου της Καρίτσας.

Η τιμή της διάθεσής του, για την κάλυψη των εξόδων εκτύπωσης, είναι πέντε ευρώ στην Ελλάδα και δέκα δολάρια στην Αυστραλία.

 Για την προμήθειά του μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εξής:
  • Παναγιώτη Αντωνίου, Καρίτσα
  • Μάντω Αντωνίου, Αθήνα
  • Νίκο Ροζακλή, Γεράκι
  • Λαμπρινή Τσολομίτη, Σκάλα
  • Αδελφότητα Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας, Αδελαΐδα
  • ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση karitsiotes@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: