Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλος αγώνας δρόμου στη Μάνη

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ανατολικής Μάνη, σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Αθηνών και την All About Running,  διοργανώνουν αγώνα δρόμου απόστασης 26 χλμ. προς τιμή του Χαρίλαου Βασιλάκου, του 1ου μαραθωνοδρόμου νικητή στην παγκόσμια ιστορία τους αθλήματος και 2ου Ολυμπιονίκη στον Μαραθώνιο στους 1ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896.  

εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί  από την Πλατεία Αθανάτων στην  Αρεόπολη στις 09:30 το πρωί και μέσω Μαυροβουνίου ο τερματισμός θα γίνει στο Γύθειο στην Πλατεία Δημαρχείου. 

Την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία που ειδικεύεται σε αγώνες δρόμου και θα υπάρχει εκτός των άλλων, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, άμεση ανάρτηση νικητών, σταθμοί τροφοδοσίας κάθε 3 χλμ., εφοδιασμός με ισοτονικά κ.λπ.

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Επιπλέον, την ίδια μέρα στις 10.15 θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο και αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά (κάθε ηλικίας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου. Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Δηλώσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά, στο runnermagazine.gr

Τον αγώνα θα τιμήσει και ο υπερμαραθωνοδρόμος Δημήτρης θεοδωρακάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: