Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σπύρος Κουτσοβασίλης: «Αντάμωμα Ήχων και Ψυχής» στη Νίκαια

Σπύρος Κουτσοβασίλης
Τραγουδιστής της καλύτερης λαϊκής ορχήστρας στη Λακωνία



Μετά την επιτυχία της πρώτης μουσικής παράστασης στο «ΠΕΤΡΙΝΟ» του Δημοτικού Πολιτιστικού Πολυχώρου «Μάνος Λοίζος», στη Νίκαια, ο συμπατριώτης Σπύρος Κουτσοβασίλης, γιος του Μιχάλη από το Γεράκη και της Αυγερινής (γένος Λάμπρου από την Καρίτσα) εμφανίζεται για μία ακόμη βραδιά, και για ένα άλλο «Αντάμωμα Ήχων και Ψυχής», σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου!

Υπόσχεται να ταξιδέψει πάλι το ακροατήριο, με τη γνήσια φωνή του, στους ωκεανούς της έντεχνης και λαϊκής ελληνικής μουσικής!

Ο Σπύρος είναι μια από τις πιο ωραίες λαϊκές φωνές, και έχει πια καταξιωθεί ως ο τραγουδιστής της καλύτερης λαϊκής ορχήστρας στη Λακωνία, της «Παλίρροιας»!

Στο Γεράκι και στην Καρίτσα τον καμαρώνουνε! Όπως καμαρώνουνε και τον άλλο Γερακίτη, το νεαρό Γιώργο Ζήτσα του Νικολάου, μέλος του συγκροτήματος, που κι αυτός έχει παλαίες ρίζες από την Καρίτσα, ο οποίος τραγουδάει και παίζει μπουζούκι εξαιρετικά! Η παρέα τους συμπληρώνεται από τρεις επιπλέον δεξιοτέχνες οργανοπαίχτες Νίκο Ανεμοδουριώτη, Νίκο Γάλλο, και Ηλία Καππάκο.

Η παράσταση θα λάβει χώρα στη Θηβών 245, στη Νίκαια!
Ώρα έναρξης: 10.30μ.μ.
Τηλέφωνο για κράτηση: 6973039620


Παρακάτω, δελεαστικό δείγμα της μουσικής και στοίχους της Παλίρροιας από την παρουσίαση του CD 20 Χρόνια Πορείας Στη Λακωνία. Τραγουδάνε: Αθηνά Κοκκόλη, Κώστας Παπαγεωργίου και Σπύρος Κουτσοβασίλης, οι δύο τελευταίοι ντόπιοι Γερακίτες. Ο Κώστας έχει το καφενείο στην πλατεία και ο Σπύρος εμπορικό δίπλα στην πλατεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: