Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Μετά το Γάμο η Βάφτιση: Χαρούμενες στιγμές στην Εκκλησία της Ευαγγελίστριας στην Καρίτσα

«Και το όνομα αυτής Σοφία!»

Η Εκκλησία της Ευαγγελίστριας στην Καρίτσα γέμισε από χαρά και προσευχές το περασμένο Σάββατο, καθώς οι νέοι γονείς, Μαρία Μαλαβάζου και Δημήτρης Φιφλής, παντρεύτηκαν και αμέσως μετά έγινε η βάφτιση της αγαπημένης τους 7 μηνών δεύτερης κορούλας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον εφημέριο του χωριού, π. Χρήστο Καρυδόγιαννη. Με ευλάβεια και συγκίνηση, οι μικροί νονοί κράτησαν τη βαφτιστήρα τους στην αγκαλιά, ενώ υπό τους ήχους της ψαλμωδίας ακολούθησαν τα ιερά εγκαίνια της νέας ζωής της. 

Οι νονοί, ο Μιχάλης και η δίδυμη αδελφή του Χριστίνα Πατσουράκου από το Έλος, της έδωσαν το όνομα Σοφία και με χαρά ανέλαβαν τον ρόλο τους, υποσχόμενοι πάντα να είναι δίπλα της και να την στηρίζουν σε κάθε βήμα της ζωής της.

Η νεοβαφτισμένη Σοφία έλαβε το όνομα προς τιμήν της μητρικής της γιαγιάς, μια κίνηση που αποτελεί έκφραση της αγάπης και των δεσμών που ενώνουν την οικογένεια.

Η Σοφία είναι η μικρή αδελφούλα της 2½ ετών Χρυσούλας. Η οικογένεια Μαλαβάζου - Φιφλή είναι γνωστή για την ευγένεια και την αγάπη που δείχνει στο χωριό. Ο γάμος και η βάφτιση της Σοφίας αποτελούν λόγο για γιορτή και ευχές από όλους τους φίλους και τους γνωστούς τους.

Ευχόμαστε στη μικρή Σοφία να έχει μια ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη και ευτυχία. Να μεγαλώσει με πολλές επιτυχίες και να διατηρήσει πάντα τους δεσμούς αγάπης και ενότητας που την ενώνουν με την οικογένειά της.

Συγχαρητήρια στους γονείς, Μαρία και Δημήτρη, για τον γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους. Ευχόμαστε η οικογένειά τους να γεμίσει με περισσότερες χαρούμενες στιγμές και ευτυχία. 

Επίσης, τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μικρούς νονούς, τον Μιχάλη και την Χριστίνα, και ελπίζουμε να είναι πάντα δίπλα στη βαφτιστήρα τους σε κάθε ορόσημο και κάθε σημαντική στιγμή στην όμορφη ζωή της που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: