Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Η Μαρία Μαλαβάζου προτείνεται για δεύτερη θητεία: Προσχωρεί στην παράταξη «Ανοικτή Πολιτεία Ευρώτα»

Μια ανάσα φρέσκου αέρα 
και προσήλωση στην Καρίτσα

Η Μαρία Μαλαβάζου, η σημερινή πρόεδρος της Καρίτσας, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην παράταξη «Ανοικτή Πολιτεία Ευρώτα», υπό την ηγεσία του δημάρχου κ. Δήμου Βέρδου, και επιδιώκει να επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία ως πρόεδρος του χωριού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου.

Η επιθυμία για την συμμετοχή της Μαρίας στην παράταξη του κ. Βέρδου ήταν προφανής. Ο ίδιος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με χαρά στην παράταξή μας "Ανοικτή Πολιτεία Ευρώτα" την κυρία Μαρία Μαλαβάζου, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καρίτσας. Μια νέα, δυναμική και ενεργητική πρόεδρος που έχει προσφέρει πολλά στο χωριό της και θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμη περισσότερα.»

Η Μαρία εξελέγη πρώτη φορά πρόεδρος της Καρίτσας το 2019. Από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε πρωτοπόρος με μια εντυπωσιακή σειρά πρωτοτυπιών:
  • Η πρώτη γυναίκα να εκλεγεί πρόεδρος της Καρίτσας.
  • Μόλις 25 ετών όταν ανέλαβε, ήταν η νεότερη πρόεδρος να έχει υπηρετήσει ποτέ στην ιστορία του χωριού, αλλά και μία από τις νεότερες στον ευρύτερο Δήμο Ευρώτα και το Νομό Λακωνίας.
  • Επιπλέον, είναι η πρώτη πρόεδρος του χωριού με τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφού σπούδασε πληροφορική στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής της Διοίκησης και της Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πάτρας.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης της θητείας, η Μαρία κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση από όλους, σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα να διαπερνάει την Καρίτσα, και αναγνωρίστηκε ως μια πολύ δραστήρια, αποτελεσματική και επιτυχημένη πρόεδρος του χωριού.

Είναι πολύ αγαπητή στο χωριό και πραγματικά, τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτέλεσαν μια περίοδο πλήρους δυναμισμού για τη νεαρή πρόεδρο, που ξεκίνησε τη θητεία της ως μια νέα κοπέλα, πρόθυμη να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το αγαπημένο της χωριό, και την ολοκλήρωσε ως παντρεμένη νεαρή μητέρα δύο κοριτσιών, με την αποφασιστικότητα να συνεχίσει να προάγει πραγματική πρόοδο και καινοτόμες προσεγγίσεις στην αγαπημένη της Καρίτσα. Πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνουν τέσσερα χρόνια!

Με τη Μαρία στο τιμόνι, υπάρχει αέρας εμπιστοσύνης και δυναμισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: