Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Αγάπη, Χαρά, Παράδοση: Η Βάπτιση της Αναστασίας Τσολομίτη

«Μια ευλογημένη στιγμή 
που ενώνει γενιές στην πίστη και τη χαρά!»

Σε μια συγκινητική τελετή γεμάτη αγάπη, χαρά και παράδοση, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της μικρούλας Αναστασίας Τσολομίτη στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στην όμορφη Καρίτσα. Την τελετή τίμησε ο π. Χρήστος Καρυδόγιαννης, μαζί με τους υπερήφανους γονείς, Γιάννη Τσολομίτη και Χριστίνα Ροζακλή, καθώς επίσης και τους νονούς, Δημήτρη και Χρυσούλα Σταυροπούλου από το Βασαρρά και Βέροια Λακωνίας.

Η βάπτιση αποτέλεσε όχι μόνο ένα σπουδαίο θρησκευτικό γεγονός, αλλά και μια συγκινητική αφιέρωση στην οικογενειακή κληρονομιά, καθώς η αξιολάτρευτη μωρούλα, η Αναστασία, πήρε το όνομά της από την αγαπημένη της γιαγιά, συνεχίζοντας μια πολύτιμη οικογενειακή παράδοση.

Με αφορμή αυτήν την ευλογημένη στιγμή, αποστέλλουμε θερμές ευχές προς την μικρή Αναστασία, εύχοντάς της μια ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και ευτυχία. Επίσης, ευχόμαστε τα καλύτερα και για τους νονούς, Δημήτρη και Χρυσούλα Σαυροπούλου, που έχουν αναλάβει τον σημαντικό ρόλο της καθοδήγησης και στήριξης της μικρής Αναστασίας στην ζωή της.

Στ' αγκαλιά της Γιαγιάς,
τ' όνομα αγαπημένο
Από καρδιάς, ευχόμαστε στους υπερήφανους γονείς, Γιάννη Τσολομίτη και Χριστίνα Ροζακλή, να έχουν τη χαρά να παρακολουθούν την Αναστασία να μεγαλώνει και να ανθίζει, ενώ ευχόμαστε και στους παππούδες και τις γιαγιάδες της μικρής, που την αγαπούν τόσο πολύ, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί της, με υγεία και ευτυχία.

Η οικογένεια και οι χωριανοί γέμισαν την εκκλησία της Ευαγγελίστριας με αγάπη και ζεστασιά, αντανακλώντας τον δεσμό τους με την οικογένεια και το χωριό μας. Η σημαντική αυτή στιγμή θα μείνει αξέχαστη για όλους, αποτελώντας έναν ξεχωριστό θησαυρό των αγαπημένων προσώπων που έλαβαν μέρος στην τελετή.

Ευχόμαστε να συνοδεύουν την μικρή Αναστασία οι ευλογίες αυτής της σημαντικής στιγμής καθώς προχωρά στη ζωή της, φέροντας μαζί της το φως, τη χαρά και την αγάπη που την περιβάλλουν. Ας είναι αυτή η βάπτιση η αφετηρία για μια ζωή γεμάτη ευτυχισμένες και ευλογημένες στιγμές αγάπης και προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: