Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ο Καραγκιόζης Βιβλιοπώλης: Ένα μαγικό παραμύθι κάτω από τα άστρα της Καρίτσας!

«Πολύχρωμη παράσταση και αξέχαστες στιγμές παιδικής χαράς για τα Καριτσιωτάκια!»

Παραμύθι και παιδική χαρά στην Καρίτσα, με την εμφάνιση του Καραγκιόζη Βιβλιοπώλη στην πλατεία του χωριού, άφησε ανεξίτηλες εντυπώσεις στους νεαρούς κατοίκους. Η παράσταση, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, ήταν μια πολύχρωμη και δημιουργική εμπειρία για τα παιδιά του χωριού.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η πρόεδρος του χωριού μας Μαρία Μαλαβάζου και ο Δήμος Ευρώτα, αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς ανέλαβαν την ευθύνη να φέρουν αυτήν την παράσταση στην Καρίτσα. Ο Καραγκιόζης Βιβλιοπώλης παρουσίασε μια θαυμάσια παράσταση, με τα μικρά Καριτσιωτάκια να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.


Ένας ακόμα λόγος ευγνωμοσύνης είναι προς την Αφροδίτη Βουλγαράκη, δημιουργική ερασιτέχνη φωτογράφο, η οποία ανέλαβε να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή. Οι φωτογραφίες της αποτύπωσαν με ξεχωριστό τρόπο την μαγεία της παράστασης και την ανεκτίμητη χαρά που ζωντάνεψαν στα πρόσωπα των παιδιών της Καρίτσας.

Το γεγονός αυτό έδωσε έναν ξεχωριστό αέρα χαράς και αισιοδοξίας στο χωριό, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι να παρέχονται ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά. Η παρουσία του Καραγκιόζη Βιβλιοπώλη φάνηκε να ενώνει τα παιδιά και τις οικογένειές τους, προσφέροντας τους ένα μοναδικό και μαγικό βιωματικό μάθημα.

Εν τέλει, η πολύχρωμη αυτή εκδήλωση απέδειξε πόσο πολύ αξίζουν οι προσπάθειες για την προώθηση του πολιτισμού και της φαντασίας στα παιδιά. Η Καρίτσα είχε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γέλιο, παιχνίδι και παραμύθια, κι αυτό αξίζουν όλα τα χωριά της περιοχής!

Δείτε επίσης τη σχετική ανάρτηση στο Facebook με 12 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την Αφροδίτη Βουλγαράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: