Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Αγάπη και γάμος: Ο Λεωνίδας και η Σαραντία ενώνονται!

Ένας γάμος γεμάτος ευτυχία και εκπλήξεις

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τον γάμο του αγαπητού Λεωνίδα Μαλαβάζου, από την Καρίτσα, με την όμορφη Σαραντία Κολοβού από τα Χρύσαφα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, στα γραφικά Χρύσαφα, όπου οι δυο νέοι ενώθηκαν με τον ιερό δεσμό ενώπιον των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Κουμπάρος ήταν ο εκλεκτός φίλος του ζευγαριού, ο Ανδρέας Καραφωτιάς, ο οποίος με την θερμή παρουσία του προσέθεσε ακόμη περισσότερη ευχαρίστηση και συναισθήματα στην ευτυχισμένη στιγμή του γάμου.

Μετά την τελετή, η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην μαγευτική Μαγούλα, όπου οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους γιόρτασαν με πολλή χαρά και ενθουσιασμό τον σπουδαίο αυτό γάμο. Με μια ατμόσφαιρα απόλυτης ευτυχίας, υπέροχη διακόσμηση και μουσική, η γαμήλια δεξίωση ήταν γεμάτη χαρούμενες και αξέχαστες στιγμές για όλους τους παρευρισκομένους.

Αποστέλλουμε τις πιο εγκάρδιες ευχές μας στο νέο ζευγάρι, στον Λεωνίδα και τη Σαραντία, για μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και ευημερία. Ας ξεκινήσει ο γάμος τους μια όμορφη και επιτυχημένη ζωή, γεμάτη αξέχαστες στιγμές και συναρπαστικές περιπέτειες που θα διαρκέσουν για πάντα.

Επίσης, εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας στους γονείς, ευχόμαστε να έχουν μια ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη και χαρά. Να απολαμβάνουν τη χαρά του γάμου και να είναι πάντα στην πλευρά του νέου ζευγαριού.

Στον κουμπάρο Ανδρέα ευχόμαστε να τον συνοδεύουν πάντα η τύχη και η ευτυχία. Ας διατηρήσει αυτήν την ειδική σχέση με το ζευγάρι και να είναι πάντα εκεί για να τους υποστηρίζει.

Ας ζήσετε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη αγάπη και χαρά. Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: