Ο καιρός στο χωριό μας

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Χαρά και Ευτυχία: Ο Γάμος της Μαρίας Μαλαβάζου και του Δημήτρη Φιφλή

Η Μαρία και ο Δημήτρης χορεύουν το χορό του Ησαΐα
«Μαρία και Δημήτρη, πλάι σας η αγάπη να κυριαρχεί,
Ζωή γεμάτη ευτυχία, στην καρδιά σας να ανθεί.»

Συγχαρητήρια στη Μαρία Μαλαβάζου, την αγαπητή πρόεδρο της Καρίτσας, για τον υπέροχο γάμο της με το Δημήτρη Φιφλή, τον αντιδήμαρχο του Δήμου Ευρώτα, που έγινε το Σάββατο, 1η Ιουλίου 2023 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Καρίτσα με κουμπάρους τη Λέτα Τσίπα και το Δημήτρη Ζάβαλη από το Έλος.

Η ευτυχία τους γίνεται ακόμα πιο φωτεινή και σημαντική με την παρουσία των δύο υπέροχων μικρών κοριτσιών τους, τη Χρυσούλα 2½ ετών, μαζί με την αδελφούλα της, το 7 μηνών μωράκι, που βαφτίστηκε αμέσως μετά την τελετή του γάμου και πήρε το όνομα Σοφία, προς τιμή της μητρικής της γιαγιάς.

Τα μικρά αγγελούδια ήταν απλά όνειρα, οι πιο γλυκοί προσκεκλημένοι στον όμορφο γάμο των ευτυχισμένων γονιών τους, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη γλυκύτητα και χαρά στην αγαπημένη οικογένεια.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια μαγευτική δεξίωση, γεμάτη χαρά και ευφορία, στο «Κτήμα Εσπερίδες» στους Μολαούς. Το ζευγάρι και οι κορούλες τους απέδειξαν ότι είναι πηγή απόλυτης ευτυχίας καθ' όλη τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης.

Οι ευχές μας και τα θερμά μας συγχαρητήρια στην οικογένεια Μαλαβάζου-Φιφλή που έχει κερδίσει την απόλυτη αγάπη και το βαθύτατο σεβασμό όλων μας, χάρη στην αφοσίωσή της στην πρόοδο και την ευημερία του αγαπημένου μας χωριού και του Δήμου Ευρώτα γενικότερα.

Ευχόμαστε στη Μαρία και το Δημήτρη μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και επιτυχίες, με τις αγαπημένες κορούλες στο πλευρό τους. Ας συνεχίσουν να φωτίζουν τις ζωές τους με ακτίνες αγάπης, αρμονίας και αμοιβαίας υποστήριξης, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα κάθε μέρα!

Συγχαρητήρια και καλή τύχη, πάντα δίπλα τους!

Βομβαρδισμός των νεόνυμφων με ρύζι!

Του αδελφού ευχή

Στο ρυθμό της αγάπης, η Μαρία και ο Δημήτρης χορεύουν τη ζωή τους μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: