Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιττας Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμπορο-επαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 10η πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 Ιανουαρίου 2015, ημέρα των Θεοφανείων, στο Καφέ «Καστροπολιτεία» στο Γεράκι.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει στην τελετή παρευρέθησαν ο αιδεσιμότατος Ιωάννης Χαραμής, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα κ.Αλεξάνδρα Κατσάμπη και κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού Γερακίου κ. Δημήτρης Κούρλας, το μέλος του τοπικού κ. Ελένη Δαβάρα, οι πρόεδροι των συλλόγων του Γερακίου και πλήθος κόσμου.

Μετά την ευλογία της πίτας και τις ευχές από τον αιδεσιμότατο, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου κατά το έτος 2014 και τόνισε ιδιαίτερα ότι με συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία, με στήριξη της τοπικής αγοράς και αλληλοϋποστήριξη των εμποροεπαγγελματιών θα μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να ανταπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Ευχές για την νέα χρονιά έδωσαν και οι επίσημοι.

Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η κ. Αγγελική Μουρτζίκου-Σπυριδούλια και της δόθηκε από τον πρόεδρο ένα δώρο για το καλό της χρονιάς.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προσέφερε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παριστάμενους και εύχεται χαρούμενη κι ευτυχισμένη χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: