Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Η μεγάλη ευκαιρία του Καριτσιώτη προπονητή

Αύριο ο Κώστας Αντωνίου θα κάθετε στον πάγκο ως προπονητής της Άντελαϊντ Κόμετς έναντι της Κάμπελταουν Σίτι στο δεύτερο σκέλος του ημιτελικού της πρώτης κατηγορίας του τοπικού νοτιαυστραλιανού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Στο πρώτο σκέλος την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της η Κόμετς κέρδισε με 1-0.

Ο καριτσιώτικης καταγωγής προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στις αρχές, δυο-τρεις αγώνες μετά την έναρξη της σεζόν, και στο τέλος όλων των εντός και εκτός έδρας αγώνων κατάφερε να την έχει ανεβάσει στη δεύτερη θέση, με σοβαρές αξιώσεις για την κατάκτηση του κυπέλου.

Τώρα η αναζήτηση του μεγάλου τρόπαιου είναι στα χέρια των παικτών.

Στο μήνυμά του προς τους οπαδούς ο Κώστας τονίζει:

«Ξεκινάμε ένα ιστορικό γεγονός για το σωματείο μας. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κάμπελταουν Σίτι το Σάββατο 31η στις 3 μ.μ. στη έδρα της.

«Ως παίκτης, πάντα επιδίωκα να φτάσω με την ομάδα μου στους τελικούς, καθώς και να είμαι μέρος της ηγεσίας της ομάδας.

«Πρόκειται για σπουδαίο γεγονός όχι μονάχα για το σύλλογο, αλλά με τη συμπαράστασή σας να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πετύχουν τα όνειρά τους, όπως και εγώ.

«Οι μεγάλες στιγμές γεννιούνται από μεγάλες ευκαιρίες και εάν κατορθώσουμε να φτάσουμε στο Μεγάλο Τελικό θα οφείλεται σε σας και αυτό που φέρετε σε αυτό το σύλλογο. Δεν πρόκειται για ένα άτομο, αφορά όλη την ομάδα και τις οικογένειές της. Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να πιέσουν να πετύχουν αυτό το όνειρο.

«Σας ευχαριστώ που συμμετείχετε σε αυτό το ταξίδι, θα ήταν υπέροχο να σας δούμε εκεί το Σάββατο να μας υποστηρίξετε και να μας χειροκροτήσετε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: