Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε πρόεδρος της Καρίτσας ο Κώστας Αντωνίου

(Φωτογραφίες: Μιχάλης Λεϊμονίτης)
Ο Κώστας Αντωνίου και η Αλεξάνδρα Κατσάμπη, νεοεκλεγείς πρόεδρος του χωριού και δημοτικός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Γερονθρών αντίστοιχα, ήταν δύο συγχωριανοί που έλαβαν μέρος στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ευρώτα την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Παρουσία αρχών του τόπου και πλήθους κόσμου έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Στην ίδια τελετή ορκίστηκε ο
νυν και επανεκλέγεις Δήμαρχος κ. Γιάννης Γρυπιώτης, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου καθώς επίσης οι πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και τα μέλη αυτών και οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων. Η θητεία τους είναι πενταετής και λήγει στις 31 Αυγούστου 2019.

Η τελετή ολοκληρώθηκε όταν οι καινούργιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό ορκωμοσίας.

Κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ. Γρυπιώτης μεταξύ άλλον σημείωσε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους απερχόμενους Δημοτικούς συμβούλους για την βοήθεια που παρείχαν στο στήσιμο του Δήμου μας , αλλά να ευχαριστήσω και όλους της Παράταξής μας που στάθηκαν αρωγοί στον προεκλογικό αγώνα και που τίμια διεκδίκησαν την ψήφο του πολίτη στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους , είμαστε όλοι μαζί τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς συνεργάτες και τίποτα δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την παρουσία όλων.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: