Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Έκθεση Ζωγραφικής: Δίπλωμα τιμής ένεκεν στο Βασίλη Βλαχάκο

Δίπλωμα τιμής ένεκεν απονεμήθηκε χτες, Κυριακή 14 Απριλίου, στον πρώην δάσκαλο της Καρίτσας κ. Βασίλη Βλαχάκο, υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας, για τη συμμετοχή της Ένωσης στην 1η Ομαδική Έκθεση Μανιατών Καλλιτεχνών στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει ο κ. Βλαχάκος, η Ένωση, στην οποία ηγείται, πήρε μέρος με το καλλιτεχνικό της τμήμα στην Έκθεση Εικαστικών Τεχνών-Μανιατών Καλλιτεχνών,  και στην ημερίδα «Θρύλοι και παραδόσεις της Μάνης», που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από τις 9 μέχρι τις 14 Απριλίου 2013, με πρωτοβουλία της Εταιρίας Πολιτισμού Ενιαίας Μάνης, σε συνεργασία της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ», της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης και της Π.Ε.Φ.Ο. Εικαστικών Τεχνών, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά,  σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!

Το κοινό εντυπωσιάστηκε και οι διοργανωτές κάλεσαν τον κ. Βλαχάκο, όπως η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας παίρνει μέρος σε κάθε εικαστική εκδήλωση στο μέλλον, την οποία πρόσκληση και αποδέχτηκε με ευχαρίστηση ο πρόεδρος. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, η Βουλευτής Λακωνίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασ. Μιχαλολιάκος και άλλοι επίσημοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: