Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δωρεά 3.800 δολ. της Αδελφότητας Καριτσιωτών για το ιατρείο στο χωριό

Την έμπρακτη υποστήριξη των Αυστραλοκαριτσιωτών έχει ο αδελφός πολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Καριτσιωτών για την οικοδόμιση του ιατρείου στο χωριό.

Αυτό έγινε γνωστό με την ακόλουθη επιστολή προς την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου, Κατερίνα Μαλαβάζου, από τον πρόεδρο της Αδελφότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας, Μιχάλη Μαλαβάζο:

Αγαπητοί Συμπατριώτες


Παρακαλούμε δεχθείτε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να δημιουργήσετε ιατρείο και κέντρο νεότητας στο αγαπημένο μας χωριό την Καρίτσα.

Για το έργο αυτό είμαστε κι εμείς στην ευχάριστη θέση να συμβάλουμε.

Το ποσό των 3800 δολαρίων το οποίο θα μεταβιβαστεί στο λογαριασμό σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς αποτελείται από 3500 δολ. συνεισφορά από την Αδελφότητά μας, καθώς και 300 δολ. από την πώληση των ημερολογίων σας.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση στενών σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφικών οργανώσεών μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Μιχάλης Μαλαβάζος
Πρόεδρος, 

εκ μέρους της Αδελφότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας

Ανταποκρινόμενη στην παραπάνω προσφορά η πρόεδρος Κατερίνα Μαλαβάζου, εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Καριτσιωτών, διαβίβασε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή.

Αγαπητοί μας συμπατριώτες, Καριτσιώτες της Νότιας Αυστραλίας


Το πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο της προσφιλέστατης επιστολής σας, μας έδωσε μεγάλη χαρά. Η απόφαση της Αδελφότητας να συνδράμει με το ποσό των 3.800 δολ. στη δημιουργία Ιατρείου και Κέντρο Νεότητας στο αγαπημένο μας χωριό, μας συγκίνησε ιδιαίτερα και μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, καθώς έχουμε συμπαραστάτες. Η ενέργεια σας αυτή δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για το τόπο καταγωγής σας και σας τιμά ιδιαίτερα.

Όλοι οι χωριανοί θα ενημερωθούν για την προσφορά σας και θα καταγράψουμε το όνομα της Αδελφότητας στη στήλη των δωρητών και του βιβλίου ιστορίας του Πολιτιστικού Συλλόγου. Η δωρεά θα αξιοποιηθεί άμεσα και σύντομα θα δοθεί για χρήση ο χώρος.

Είμαστε πρόθυμοι για τη λήψη πρωτοβουλιών, που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τις δύο αδελφικές οργανώσεις.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Μαλαβάζου
Πρόεδρος, 
εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Καριτσιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: