Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νέος πρόεδρος στο τιμόνι της Αδελφότητας Καριτσιωτών στην Αυστραλία

Συγχαρητήρια στο Μιχάλη Αδ. Μαλαβάζο ο οποίος εκλέχτηκε πρόεδρος της Αδελφότητας Καριτσιωτών Νότιας Αυστραλίας στην συνεδρίαση παράδοσης, παραλαβής και αρχαιρεσιών την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο.

Ο Μιχάλης διαδέχεται το Γιάννη Γεω. Σταυριανό ο οποίος αποχώρησε από την προεδρία μετά από 22 από τα τελευταία 24 χρόνια στη θέση.

Ο καινούργιος πρόεδρος θα έχει τη βοήθεια δύο αντιπροέδρων, τη Γεωργία Χρ. Βλάχου και τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Σταυριανό. Ο Κώστας Στυλ. Μαλαβάζος και ο Κώστας Νικ. Κατσάμπης επανεκλέχτηκαν να συνεχίσουν γραμματέας και ταμίας με βοηθούς τον Άγγελο Κων. Ροζακλή και Γιώργο Παν. Σταυριανο αντίστοιχα. Τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια είναι οι Αργύρης Ανδ. Αντωνίου, Γιάννης Γεω. Αντωνίου, Γιάννης Ευ. Αντωνίου, και Γιάννης Ευ. Κατσάμπης.

Η εξελεγκτική εφορευτική επιτροπή αποτελείται από το Δημήτρη Ευ. Κατσάμπη και το Μιχάλη Ιωαν. Μαλαβάζο.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Μιχαήλ ως πρόεδρος. Επάξια άσκησε τα καθήκοντα και το 1997-98, όταν ο Γιάννης Σταυριανός την εποχή εκείνη παραχώρησε τη θέση για δύο χρόνια.

 
Ο Μιχάλης είναι Αυστραλογεννημένος γιος του Διαμαντή Μαλαβάζου από την Καρίτσα και της αείμνηστης Βασιλικής (το γένος Κοτσώνη) από τη Γράμμουσα. Είναι παντρεμένος με την Ασπασία και έχουν τρία παιδιά. Επαγγελματικά ο Μιχάλης είναι ο Επικεφαλής Μηχανικός του τμήματος Πετρελαίου και Γεωθερμικής στο Υπουργείο Πρωτοβάθμιων Βιομηχανιών και Περιφερειών στη Νότια Αυστραλία (Department of Primary Industries and Regions). Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Αδελαΐδας με το πτυχίο Χημικού Μηχανικού και του Πανεπιστημίου Φλίντερς της Νότιας Αυστραλίας με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση.

Ο Μιχάλης μαζί με όλα τα μέλη του καινούργιου διοικητικού συμβουλίου έχουν την ειλικρινή εκτίμηση όλων των συγχωριανών και απογόνων της Καρίτσας στην Αδελαΐδα για την προθυμία τους να υπηρετήσουν την Αδελφότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: