Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Επανεκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος περιφέρειας Γερονθρών η Αλεξάνδρα Κατσάμπη

Συγχαίρουμε θερμά τη συγχωριανή μας Αλεξάνδρα Κατσάμπη που την Κυριακή, 26 Μαΐου, επανεκλέχτηκε και διατηρεί μία από τις τρεις έδρες που έχουν παραχωρηθεί στην εκλογική περιφέρεια Γερονθρών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα.

Πρόκειται για τη δεύτερη θητεία της στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο που εδρεύει στη Σκάλα.

Η Αλεξάνδρα, η οποία εξελέγη για πρώτη φορά το 2014, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρίτσα. Εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος στην Σπάρτη αλλά περνάει αρκετό καιρό στο χωριό όπου έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των συγχωριανών.

Εκτιμείται ως ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο και πριν δραστηριοποιηθεί στις υποθέσεις του Δήμου υπήρξε κεντρικό πρόσωπο των κοινωνικών δραστηριοτήτων στην Καρίτσα, ιδιαίτερα ως ιδρυτικό μέλος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.

Ως εκπρόσωπος της περιφέρειας Γερονθρών, που αποτελείται από το Αλεποχώρι, το Γεράκι, την Καλλιθέα και την Καρίτσα, η Αλεξάνδρα δίνει τον καλύτερό της εαυτό υποστηρίζοντας τις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες των χωριών μας.

Στην επανεκλεγμένη δημοτική μας σύμβουλο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της, καλή δύναμη με υπομονή, επιμονή και εμμονή στις αξίες που την ξεχωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: